MOŻE w skrajnych przypadkach coś powodowała, nie znaczy to jednak że dla serca jest to trucizna. Wręcz przeciwnie, przy stresowych sytuacjach nie mam lęków o serce, głupio mi sie nawet przyznac, ale zarzucajac substancje o działaniu rekreacyjnym sie tego nie boje ;)
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
----------------------------------------------------
Przeskoczyłem z klomipraminy jakiś miesiąc temui jestem bardzo zadowolony,skutki uboczne szybko minęły ,działanie antydepresyjne jest widoczne dość szybko i jest naturalne nie robi ciebie zombi bez emocji jak w przypadku SSRI, w przypadku do klomi działanie jest mniej pluszowe .
Biorę 225mg.
Scalono. taurinnn
Też twierdze, ze bardziej spłaszczenie emocji mozna przypisać bardziej SSRI, amitryptylina raczej wręcz przeciwnie - niekiedy potrafi podbić emocje i uczucia, że bardziej wyprzedza efekt przeciwdepresyjny niż miałaby robić za anksjolityk
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
http://www.rynekaptek.pl/farmakologia/l ... 19863.html
Dostałam też Ami, bo pani neurolog bole nerwów leczy psychiatrycznie
Od jakiegoś czasu biorę Pregabalinę.
Czy mogę ją łączyć z Ami?
Druga sprawa: Brałam wcześniej Escitalopram, ale miałam całe spektrum skutków ubocznych ( zawroty głowy, odrealnienie, trzepało mnie, miałam koszmarne myśli i sny, itp) Czy Ami też tak paskudnie działa?
Bo nie wiem, czy ma sens ją kupować. Ja na co dzień muszę być mobilna (samochód, dziecko, praca). Nie mogę mieć tylu skutków ubocznych.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.