MOŻE w skrajnych przypadkach coś powodowała, nie znaczy to jednak że dla serca jest to trucizna. Wręcz przeciwnie, przy stresowych sytuacjach nie mam lęków o serce, głupio mi sie nawet przyznac, ale zarzucajac substancje o działaniu rekreacyjnym sie tego nie boje ;)
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
----------------------------------------------------
Przeskoczyłem z klomipraminy jakiś miesiąc temui jestem bardzo zadowolony,skutki uboczne szybko minęły ,działanie antydepresyjne jest widoczne dość szybko i jest naturalne nie robi ciebie zombi bez emocji jak w przypadku SSRI, w przypadku do klomi działanie jest mniej pluszowe .
Biorę 225mg.
Scalono. taurinnn
Też twierdze, ze bardziej spłaszczenie emocji mozna przypisać bardziej SSRI, amitryptylina raczej wręcz przeciwnie - niekiedy potrafi podbić emocje i uczucia, że bardziej wyprzedza efekt przeciwdepresyjny niż miałaby robić za anksjolityk
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
http://www.rynekaptek.pl/farmakologia/l ... 19863.html
Dostałam też Ami, bo pani neurolog bole nerwów leczy psychiatrycznie
Od jakiegoś czasu biorę Pregabalinę.
Czy mogę ją łączyć z Ami?
Druga sprawa: Brałam wcześniej Escitalopram, ale miałam całe spektrum skutków ubocznych ( zawroty głowy, odrealnienie, trzepało mnie, miałam koszmarne myśli i sny, itp) Czy Ami też tak paskudnie działa?
Bo nie wiem, czy ma sens ją kupować. Ja na co dzień muszę być mobilna (samochód, dziecko, praca). Nie mogę mieć tylu skutków ubocznych.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.