MOŻE w skrajnych przypadkach coś powodowała, nie znaczy to jednak że dla serca jest to trucizna. Wręcz przeciwnie, przy stresowych sytuacjach nie mam lęków o serce, głupio mi sie nawet przyznac, ale zarzucajac substancje o działaniu rekreacyjnym sie tego nie boje ;)
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
----------------------------------------------------
Przeskoczyłem z klomipraminy jakiś miesiąc temui jestem bardzo zadowolony,skutki uboczne szybko minęły ,działanie antydepresyjne jest widoczne dość szybko i jest naturalne nie robi ciebie zombi bez emocji jak w przypadku SSRI, w przypadku do klomi działanie jest mniej pluszowe .
Biorę 225mg.
Scalono. taurinnn
Też twierdze, ze bardziej spłaszczenie emocji mozna przypisać bardziej SSRI, amitryptylina raczej wręcz przeciwnie - niekiedy potrafi podbić emocje i uczucia, że bardziej wyprzedza efekt przeciwdepresyjny niż miałaby robić za anksjolityk
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
http://www.rynekaptek.pl/farmakologia/l ... 19863.html
Dostałam też Ami, bo pani neurolog bole nerwów leczy psychiatrycznie
Od jakiegoś czasu biorę Pregabalinę.
Czy mogę ją łączyć z Ami?
Druga sprawa: Brałam wcześniej Escitalopram, ale miałam całe spektrum skutków ubocznych ( zawroty głowy, odrealnienie, trzepało mnie, miałam koszmarne myśli i sny, itp) Czy Ami też tak paskudnie działa?
Bo nie wiem, czy ma sens ją kupować. Ja na co dzień muszę być mobilna (samochód, dziecko, praca). Nie mogę mieć tylu skutków ubocznych.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.