Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
pedowikia pisze: Działanie leku występuje po upływie co najmniej 2-4 tygodni leczenia i utrzymuje się do 5 tygodni (a po długotrwałym stosowaniu dużych dawek nawet jeszcze dłużej) po odstawieniu.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
bo nie długo robię całonocne ognisko i tak:
14.00 biore 1 op. zmielonej gałki
17.00 10 tabletek tussidexu
19.00-20.00 1-2 saszetki tantum rosa
01.00-02.00 w nocy 10 tabletek thicodinu
czy to bezpieczne ?
co może mi się stac ?
odpowiedzcie bo nie chce umierać
Uriel pisze: 14.00 biore 1 op. zmielonej gałki
17.00 10 tabletek tussidexu
19.00-20.00 1-2 saszetki tantum rosa
01.00-02.00 w nocy 10 tabletek thicodinu
czy to bezpieczne ?
co może mi się stac ?
Do tematu:
Raczej nic ci się nie stanie imho nie pij dużo bo po dowcipnych proszkach mocno klepie alko.
Uriel pisze: chciałem się zapytać czy od połączenia kilku leków mogę umrzeć?
odpowiedzcie bo nie chce umierać![]()
na ostatnie nie jedz tego jak juz musisz cpac wez sobie cos z jakas klasa a nie takie zestawy zdesperowanego
Jakiś rok temu pierwszy raz zażyłem acodin. Nie chciałem się rozczarować tak, więc wpierdoliłem całe opakowanie. Gdy wszedł miałem wchuj dziwny rozpierdol w głowie i ciele. A więc, chodziłem jak robot i chciało mi się wchuj pić (zdaje się normalny objaw), jednakże, gdy się położyłem zaczełem mieć drgawki. Bardzo się pociłem, raz było mi gorąco a raz jak na sybirze. Ogólnie rzecz biorąc myślałem, że umrę. Pewnie bym zaczoł grubo odpierdalać, gdyby nie to, że z natury mam wyjebane i w sumie nawet bliskość śmierci mnie nie ''rozjuszyła'' ;-) Ważyłem 80kg, nie jadłem innych leków a jednak te drgawki i skoki temperatury były nie pokojące. Czy miałem zespół serotoninowy?
nie chce być tym kto nie ma nic do powiedzenia...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe