Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
pedowikia pisze: Działanie leku występuje po upływie co najmniej 2-4 tygodni leczenia i utrzymuje się do 5 tygodni (a po długotrwałym stosowaniu dużych dawek nawet jeszcze dłużej) po odstawieniu.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
bo nie długo robię całonocne ognisko i tak:
14.00 biore 1 op. zmielonej gałki
17.00 10 tabletek tussidexu
19.00-20.00 1-2 saszetki tantum rosa
01.00-02.00 w nocy 10 tabletek thicodinu
czy to bezpieczne ?
co może mi się stac ?
odpowiedzcie bo nie chce umierać
Uriel pisze: 14.00 biore 1 op. zmielonej gałki
17.00 10 tabletek tussidexu
19.00-20.00 1-2 saszetki tantum rosa
01.00-02.00 w nocy 10 tabletek thicodinu
czy to bezpieczne ?
co może mi się stac ?
Do tematu:
Raczej nic ci się nie stanie imho nie pij dużo bo po dowcipnych proszkach mocno klepie alko.
Uriel pisze: chciałem się zapytać czy od połączenia kilku leków mogę umrzeć?
odpowiedzcie bo nie chce umierać![]()
na ostatnie nie jedz tego jak juz musisz cpac wez sobie cos z jakas klasa a nie takie zestawy zdesperowanego
Jakiś rok temu pierwszy raz zażyłem acodin. Nie chciałem się rozczarować tak, więc wpierdoliłem całe opakowanie. Gdy wszedł miałem wchuj dziwny rozpierdol w głowie i ciele. A więc, chodziłem jak robot i chciało mi się wchuj pić (zdaje się normalny objaw), jednakże, gdy się położyłem zaczełem mieć drgawki. Bardzo się pociłem, raz było mi gorąco a raz jak na sybirze. Ogólnie rzecz biorąc myślałem, że umrę. Pewnie bym zaczoł grubo odpierdalać, gdyby nie to, że z natury mam wyjebane i w sumie nawet bliskość śmierci mnie nie ''rozjuszyła'' ;-) Ważyłem 80kg, nie jadłem innych leków a jednak te drgawki i skoki temperatury były nie pokojące. Czy miałem zespół serotoninowy?
nie chce być tym kto nie ma nic do powiedzenia...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.