Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
pedowikia pisze: Działanie leku występuje po upływie co najmniej 2-4 tygodni leczenia i utrzymuje się do 5 tygodni (a po długotrwałym stosowaniu dużych dawek nawet jeszcze dłużej) po odstawieniu.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
bo nie długo robię całonocne ognisko i tak:
14.00 biore 1 op. zmielonej gałki
17.00 10 tabletek tussidexu
19.00-20.00 1-2 saszetki tantum rosa
01.00-02.00 w nocy 10 tabletek thicodinu
czy to bezpieczne ?
co może mi się stac ?
odpowiedzcie bo nie chce umierać
Uriel pisze: 14.00 biore 1 op. zmielonej gałki
17.00 10 tabletek tussidexu
19.00-20.00 1-2 saszetki tantum rosa
01.00-02.00 w nocy 10 tabletek thicodinu
czy to bezpieczne ?
co może mi się stac ?
Do tematu:
Raczej nic ci się nie stanie imho nie pij dużo bo po dowcipnych proszkach mocno klepie alko.
Uriel pisze: chciałem się zapytać czy od połączenia kilku leków mogę umrzeć?
odpowiedzcie bo nie chce umierać![]()
na ostatnie nie jedz tego jak juz musisz cpac wez sobie cos z jakas klasa a nie takie zestawy zdesperowanego
Jakiś rok temu pierwszy raz zażyłem acodin. Nie chciałem się rozczarować tak, więc wpierdoliłem całe opakowanie. Gdy wszedł miałem wchuj dziwny rozpierdol w głowie i ciele. A więc, chodziłem jak robot i chciało mi się wchuj pić (zdaje się normalny objaw), jednakże, gdy się położyłem zaczełem mieć drgawki. Bardzo się pociłem, raz było mi gorąco a raz jak na sybirze. Ogólnie rzecz biorąc myślałem, że umrę. Pewnie bym zaczoł grubo odpierdalać, gdyby nie to, że z natury mam wyjebane i w sumie nawet bliskość śmierci mnie nie ''rozjuszyła'' ;-) Ważyłem 80kg, nie jadłem innych leków a jednak te drgawki i skoki temperatury były nie pokojące. Czy miałem zespół serotoninowy?
nie chce być tym kto nie ma nic do powiedzenia...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.