Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 622 / 28 / 0
Ale nie myśl sobie - z seksu nici. Bo jak jestem na skręcie to nie mam siły. Chyba, że na jeźdzca.

ALPRAZOLAM to ALPAGA dla bogatych, farmaceutów i krętaczy. ALPRAOZOLAM POWAHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[metadon 50ml+ampulki tramal 600+10mg klona+1,0mg fentanylu i.v]
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
metadon jak coś to wzołbym na koniec (wypił go mam na myśli).Bo może faktycznie nie dopuścić słabych opidów...jak gówniany tramal.Tylko nie wal metadonu dożylnie bo sie nie opłaca.Ja ostatnimi czasu dużo metadony piłem a raz walnąłem iv 20 centów.Nie było żadnego kopa praktycznie.A podać 20cm tego gętego płynu nie jest aż tak łatwo,lepiej zawsze pić.Zresztą w ulotce nawet pisze żeby nie zażywać pozajelitowo.
A co do difek to tak odrazu kabli Ci nie spali,swego czasu brałem je z herą.Na ćwiartkę towaru dociągałem do pompki 1cm difki(pół ampy) i zawsze było dobrze.Spotęgowany efekt.
Ja np. z tej listy skreślił bym tramal a dopisał co innego jeszcze...

ps.Często ostatnio brałem metadon razem z brałnem i było dobrze,przedłużone działanie...

• 867 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
opiate warrior pisze:
zielona pisze:
Płot zamawiam ja!
Podzielimy się.

Przytulę się do Ciebie. Będzie nam cieplej...

]
A co ja będę robił? Jak płot będzię kolczasty to sie na niego sam nabije.
PS. Leci 30mg diazepamu + piwko i poleci zaraz tramal.
To kiedy zdychamy?

ChÓj!
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Lotnik pisze:
To kiedy zdychamy?
Faktycznie, stoisz już nad przepaścią.

mecenas to co, można u Ciebie zrobić zakupy?

• 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Wiesz,ja jestem tylko jednym z miliona konsumentów tych wszystkich wynalazkow...

• 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
w sumie to tylko calowalem kumpla, nie polubil go fentanyl.
wyjebcie ten temat, albo nie stosujcie wyzerj wymienionych srodkow.

talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 867 / 13 / 0
zielona pisze:
Lotnik pisze:
To kiedy zdychamy?
Faktycznie, stoisz już nad przepaścią....
Jak nie ma odpału to owszem.

ChÓj!
  • 369 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Lotnik, wpieprzyłeś się też w mocniejsze opiaty? Wszystko się, widzę, tu zmienia i coraz więcej osób siada na heroinie, niedobrze, a szczególnie jak to odpał. Działa dobrze, ale co do dodatków - to ja dziękuję.

• 622 / 28 / 0
Niektórzy "wcześniejsi brauniarze" srają teraz na brauna, walą benzo, metkat i czasem kodeinę ;>

A niektórzy zupełnie NIC.

Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 13 / 0
timeless pisze:
Lotnik, wpieprzyłeś się też w mocniejsze opiaty? Wszystko się, widzę, tu zmienia i coraz więcej osób siada na heroinie, niedobrze, a szczególnie jak to odpał. Działa dobrze, ale co do dodatków - to ja dziękuję.
Tak wyszło..

ChÓj!
Zablokowany
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.