- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ALPRAZOLAM to ALPAGA dla bogatych, farmaceutów i krętaczy. ALPRAOZOLAM POWAHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[metadon 50ml+ampulki tramal 600+10mg klona+1,0mg fentanylu i.v]
A co do difek to tak odrazu kabli Ci nie spali,swego czasu brałem je z herą.Na ćwiartkę towaru dociągałem do pompki 1cm difki(pół ampy) i zawsze było dobrze.Spotęgowany efekt.
Ja np. z tej listy skreślił bym tramal a dopisał co innego jeszcze...
ps.Często ostatnio brałem metadon razem z brałnem i było dobrze,przedłużone działanie...
opiate warrior pisze:zielona pisze: Płot zamawiam ja!
Przytulę się do Ciebie. Będzie nam cieplej...
]
A co ja będę robił? Jak płot będzię kolczasty to sie na niego sam nabije.
PS. Leci 30mg diazepamu + piwko i poleci zaraz tramal.
To kiedy zdychamy?
Lotnik pisze: PS. Leci 30mg diazepamu + piwko i poleci zaraz tramal.
To kiedy zdychamy?
mecenas to co, można u Ciebie zrobić zakupy?
wyjebcie ten temat, albo nie stosujcie wyzerj wymienionych srodkow.
Rozmowy acreal
zielona pisze:Faktycznie, stoisz już nad przepaścią....Lotnik pisze: PS. Leci 30mg diazepamu + piwko i poleci zaraz tramal.
To kiedy zdychamy?
A niektórzy zupełnie NIC.
timeless pisze: Lotnik, wpieprzyłeś się też w mocniejsze opiaty? Wszystko się, widzę, tu zmienia i coraz więcej osób siada na heroinie, niedobrze, a szczególnie jak to odpał. Działa dobrze, ale co do dodatków - to ja dziękuję.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.