Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 78 / 2 / 0
Zimny Harnaś jest bardzo dobry i tani. Do najebania się zajebisty jest Fox - 7,6% za 1,99 w ABC :D W smaku nienajgorszy.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 3 / / 0
moja mama pracuje w browarze wiec nie mam problemu z piwkami:-) ale najbardziej lubie reddsa z setka gorzkiej zoladkowej i peroni
Uwaga! Użytkownik Sunshine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: guStaff »
supravires pisze:
newbe pisze:
dębowe zawsze bylo i jest, zajebiste :D:D
zgadzam sie w stu procentach
też popieram dębowe jak dla mnie rządzi :-D tylko jak walniesz sobie z 6-7 to rana z deka rozjeb w bani %-D
tak ogólnie szanuje lecha (pilem z rok tylko zielonego) ale wiecej trzeba go wypic zeby sie dobrze najebac :-) chodz nie raz jeszcze lubie łyknąć.. ;-) a na codzien drewniane bo dobre i mocne, i harnasia nie raz łykne zbója :-p
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Kiedyś pijałem mOcną Tatrę, Dębowe, ale...
Piwa, ktore maja duzo procentow, sa podkrecane np. spirytusem. Picie takich napojow mija sie dla mnie z celem, bo jezeli chcesz sie upic to pij mocniejsze trunki...
I teraz:
Tyskie np.
I'm broken.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
E tam spirytus.. już panika na tym punkcie :rolleyes:
Ja lubie sobie czasem naprocentować browarka "wkładką" 50lm/100ml w zależności od nastroju. Mocne browary wydaja mi się inaczej ważone i przez to mają inny smak.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ja nie mówię, że są podkręcane spirytusem, ale jakieś inne są w smaku.
Wydaje mi się, że w piwie nie chodzi o ten smak.
Np. ktoś tam wcześniej pisał i Pilsnerze, że dobry, ale mało %.
Bo jak by było dużo voltów to już nie było by to.
I'm broken.
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pfeffer »
Piliście może Ambrozjusa z Alberta czy to z Kauflanda, HGW?
To "piwo" ma moim zdaniem bardzo unikatową recepturę ważenia. :-(
Jakieś popłuczyny kurwa z kadzi wymieszane z denaturatem i wyciągiem z sików szczura.

Ludzie to potrafią skrzynkami kupować... :wall:
O fak co za smak! :żyg:
Sześć czystych luf, sześć czystych luf
Dziewięć gramów zioła i sześć czystych luf
...
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Ostatnio zweryfikowałem swój pogląd na temat niemieckich piw. Jednak istnieje coś takiego jak "dobre, niemieckie piwo" :D
Hacker-Pschorr Oktoberfest Marzen - tak pisało na butelce. Było to ciemne dość mocne (jak na niemieckie) piwo. Bardzo smaczne.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szpinak »
Lech - w polsce i irlandii smakuje inaczej. W polsce lech smakuje jak... lech, w irlandii lech ma niesamowity konopny posmak... Zawsze jak ide do sklepu po jakikolwiek alkohol staram sie kupić chociaż jedną butelke lecha, żeby wspierać polską gospodarke na obczyźnie ;)
Wniosek : w irlandii lech smakuje lepiej.
Z tym że Carlsberg w Irlandii smakuje gorzej. Ma taki dziwny, pusty smak, nie wiem jak to opisac. Jestem zjarany a puszka carlsberga stoi przedemną, i jak to przeczyta to się obrazi i juz nie bedzie chciął żebym go pił :( Więc kończe wywody na temat carlsberga, powiem tylko że w polsce jest dużo smaczniejszy... Bo przecież piwo pije się dla smaku, a nie po to żeby się najebać - przynajmniej ja mam takie zdanie. Jakbym chciał się najebac to bym sobie kupił połówke żubrówki która w irlandii ma dużo ładniejszą butelke niż ta w polsce :P
Znajomym irolom tłumacze że ten listek w butelce żubrówki daje taki smak, ponieważ jest on z puszczy w której wszędzie sikają żubry :P A oni w to wierzą.......:P
...hahahaha... (psychodeliczny śmiech)
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ja z kolei Carlsberga w UK lubilem, a ten polski jakis bez wyrazu...
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.