Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 129 / 8
Ja uważam, że to była meta ;] Żeby stymulanty działały w jakikolwiek sposób, trzeba zrobić chociaż trochę przerwy.
  • 2428 / 91 / 0
surveilled pisze:
Modyfikowany Bigos pisze:
nic nie poczułem , poza tym że grzało mnie w chuj mocniej niż po kurewsko wielkch dawkach ketonów...
A po MDMA masz jeszcze fazę, czy tolera przerosła i to? Bo taka hipertermia nie bierze się znikąd, to wymaga naprawdę silnego środka (którym mogło, na moje oko, być 110mg meth). Twoja tolerancja zaś może przejawiać się w niemalże braku zasobów monoamin, a jak brakuje zasobów to nawet meth nie pomoże, bo co miałaby wyzwolić? Ale to tylko moja hipoteza, być może hipertermia jest od pogody. ;-)
MDMA to już kilka ładnych tygodnii temu przerosła moja tolerka :blush:
To może ten kryształ to takie cuś ? :huh: chociaż to chyba ten puder jest takom mieszanionom ^_^
"...mieszanina (d)-metamfetaminy oraz 3-fenylo-N,2-dimetyloazirydyny E ktorej aktywność biologiczna jest większa ok 2 razy od metamfetaminy dziala tez od niej krócej ok 2-4h..."
Nie no jak tak dalej pójdzie to bede musiał powrócić do Cipacza i DXM :lol: :lol: :lol:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
jak tak dalej pójdzie to niedługo będziesz miał coraz większe problemy z wykonywaniem ruchów. Łapki się już pewnie trzęsą, co?
BS
  • 2428 / 91 / 0
W tej chwili już nie , tzn jeszcze delikatnie drżą ale tyle że nawet nie zwracam na to uwagi ;-) ale te delirke rąk to mam od mieszania Akinetonu z ketonami :-|
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
He co za bzdury tutaj wyczytalem to az niektorych zal... Metaamfetamina rozni sie tym od amfetaminy ze po prostu jest wielokrotnie mocniejsza i dluzej dziala... Nastepne to kolor: feta najczesciej jest biala chyba ze wymieszaja to z jakims barwnikiem a metafeta jest zolta lub nawet brazowa i sie klei jak miod do samary itp. 2 tygodnie temu mialem taka sytuacje ze po o.6g (3 weze zajebane w ciagu godziny) latalem 5 dni bez sekundy snu na ciaglym wyjebaniu. Tego sie nie da opisac to trzeba poczuc he. Z cenami niezle wala was w chu.a, he ja przy 20g placilem po 18 zl za g a nie 280zl za gram haha!! Ps jakby ktos podjechal po polowce ponad 5 DOB to zeby sprobowac tego nastepnym razem musial by byc desperatem lub skonczonym idiota! Viva la feta. Jebac mete bo to najwiekszy syf. Peace
  • 1817 / 109 / 0
koles nieprzesadzaj znowu bo prednie piszesz.meta jest bardziej euforyczna a mniej pobudza cialo chociarz oczywiscie tez.oczywiscie ze meta moze byc biala i przewaznie jest wyglada to troche tak jak by takie cienkie krysztalki oczywiscie koloru bialo przezroczystego,a lepki snieg tez moze byc calkiem bialy to zalezy i niecis kitow.co do ceny to jest jakies 10 razy drozsza niz feta w ilosciach detalicznych przinajmniej tak jest u mnie,a po 50mg latasz kilka godzin 4 do 5 a nie 5 dni bzdura kolejna.jak najbardziej podobnie dziala do amfetaminy jak nabardziej,amfa dziala troche mniej euforycznie,mozna powiedziec zauwazalnie mniej ale nie jakos kolosalnie inaczej, bardzo podobno oczywiscie przy dobrej amfie i dobrej mecie.no i meta dziala dluzej ale nie jakos super specjalnie mowimy o dawce tak 50-100mg to tak 6 godzin.podusmowujac mozna powiedziec ze 5 razy mniejsze dawki mety daja znacznie wieksza ale nie jakos super wieksza euforie niz amfa,podobnie.amfy tzreba wziasc wiecej i pobudza fizycznie znowu bardziej od mety.dobra sa to substancje dajace podobne bardzo odczucia jak zadne inne mozna je z soba porownywac znam ludzi ktorzy wola mafe a znam ktorzy meta mnie sie podobaja obie,cena mety droga wydajnosc dobra.amfy cena duzo tansza wydajnosc dobra.dzialanie obu substancji bardzo podobne.
  • 2362 / 31 / 0
po o.6g (3 weze zajebane w ciagu godziny) latalem 5 dni bez sekundy snu na ciaglym wyjebaniu
pewnie mdpv
BS
  • 857 / 2 / 0
Moja meta byla bialutka i nie lepila sie do samary.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Co do tej mety ktora ja mialem tez najpierw byla biala, ale po 2 dniach zamknieta w samarze sama zmienila kolor na zolty!! Na 100% byla to meta i to wysokiej jakosci. Sprawdzane testerem... PS Eliot masz racje ze meta jest bardziej euforyczna niz normalne bialko...
  • 536 / 3 / 0
5 dni po mecie? :huh: ta meta to chyba nazywała się 2-DPMP...
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.