Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
zastanawiam sie jakby nazywano męza pani, która zostałaby prezydentem usa. Pierwszy Gentelman, Pierwszy sir?
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 145 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Redeemer666 »
pierwszy kutas
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
hmm, zal?
Ostatnio zalapalem taka rozkmine (nawet gdzies ja zapisalem xD):
Gdybysmy tyle nie gdybali, moze lepiej rozkminialibysmy rzeczywistosc otaczajaca nasz umysl. Miliony procesow dziejace sie w naszym mozgu moga zostac zaklocone przez jedno "gdyby" pojawiajace sie w myslach. Dlaczego? To bardzo proste.
Przyjmijmy, ze nasz mozg jest zlozony z labiryntu drog jednokierunkowych. Mysli plynace swobodnie "jezdza" ta droga i docieraja do momentu, w ktorym zostana wypuszczone, badz nie. Gdyby nie znaczy tak, napewno, moze ani nic takiego, czyli nie jest mysla, ktora plynie swobodnie, bo takie mysli szybko docieraja do wyjscia, a "gdyby" rozkminia sie i rozkminia. Skoro "gdyby" jest mysla niepewna, to jego wyjscie jest gdzie indziej. Biorac pod uwage fakt, ze drogi sa jednokierunkowe, a wszystkie mysli wychodza z jednego punktu, w labiryncie "gdyby" musialoby sie cofac, przez to, ze gdybac mozemy do konca zycia, czyli zaklocaloby przekaz innych mysli, doprowadzajac je do zderzenia ze soba, a co za tym idzie, kraksy myslowej i polaczenia mysli z "gdyby". Pytanie na ktora mysl trafi gdybanie i co sie stanie w polaczeniu z ta mysla? Jedno jest pewne, mysl z "gdyby", nie bedzie tak jak bez "gdyby".
Feel free. Of me.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roy4 »
ja ostatnio miałem taką rozkmine:
wszystko jest odbre cyklicznie
nawet w waleniu muszą byc przerwy im dłuższe tym lepiej dlatego najlepiej robic jak najwięcej różnych rzeczy i korzystac z życia jak sie da
ale cyklicznie
bo cykl jest ważny

miałem też inne ale to juz inna histeria
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
[quote="roy4"]
ja ostatnio miałem taką rozkmine]

xD to co wymysliłes to jest cudowne... xD tak jak by cykle pokazaywał nam ze mozna wszystkiego ale robić przerwy !!

ojj po dzisijeszym dniu moze coś wymysle i tu napisze xDD
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
ja z ziomami wkrecalismy se co by bylo jakby tak czlowiek mial odpowiedni kombinezon i osprzet by przedostac sie przez calą ziemie, przez jadro ziemii na druga strone planety. I jest taka dziura z jednego konca do drugiego i sobie tam wskakuje i tak leci w chuj czasu i jak wylatuje z drugiej strony? bo wszedl nogami to by musial nimi wyjsc ale to jakos dziwnie %-D wkrecalismy se tez o grawitacji wewnatrz ziemi zeby zatrzymal sie w miejscu i nie mogl nic zrobic :D
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
a ja przed chwila mialem taka:
Polaczenia alkoholu z THC nie da sie tak nazwac, bo kazda baka jest inna i inaczej dziala.

Ala, ale mnie zmiazdzylo, klade sie spac z ill nino - alibi of tyrans. PEACE!
Feel free. Of me.
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Bociany są prawdziwymi Polakami, bo są białe na górze i czerwone na dole. Jak latają do ciepłych krajów to do Monako, albo do Indonezji i tam chodzą na głowach. Tylko pozostaje jedna zagadka: czym jest ta czarna opaska na ramieniu?
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
czyzby jakies sfastyki?
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 145 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Redeemer666 »
SiNy pisze:
a ja przed chwila mialem taka:
Polaczenia alkoholu z THC nie da sie tak nazwac, bo kazda baka jest inna i inaczej dziala.

Ala, ale mnie zmiazdzylo, klade sie spac z ill nino - alibi of tyrans. PEACE!
co ty pierdolisz?
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.