Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Ostatnio zalapalem taka rozkmine (nawet gdzies ja zapisalem xD):
Gdybysmy tyle nie gdybali, moze lepiej rozkminialibysmy rzeczywistosc otaczajaca nasz umysl. Miliony procesow dziejace sie w naszym mozgu moga zostac zaklocone przez jedno "gdyby" pojawiajace sie w myslach. Dlaczego? To bardzo proste.
Przyjmijmy, ze nasz mozg jest zlozony z labiryntu drog jednokierunkowych. Mysli plynace swobodnie "jezdza" ta droga i docieraja do momentu, w ktorym zostana wypuszczone, badz nie. Gdyby nie znaczy tak, napewno, moze ani nic takiego, czyli nie jest mysla, ktora plynie swobodnie, bo takie mysli szybko docieraja do wyjscia, a "gdyby" rozkminia sie i rozkminia. Skoro "gdyby" jest mysla niepewna, to jego wyjscie jest gdzie indziej. Biorac pod uwage fakt, ze drogi sa jednokierunkowe, a wszystkie mysli wychodza z jednego punktu, w labiryncie "gdyby" musialoby sie cofac, przez to, ze gdybac mozemy do konca zycia, czyli zaklocaloby przekaz innych mysli, doprowadzajac je do zderzenia ze soba, a co za tym idzie, kraksy myslowej i polaczenia mysli z "gdyby". Pytanie na ktora mysl trafi gdybanie i co sie stanie w polaczeniu z ta mysla? Jedno jest pewne, mysl z "gdyby", nie bedzie tak jak bez "gdyby".
wszystko jest odbre cyklicznie
nawet w waleniu muszą byc przerwy im dłuższe tym lepiej dlatego najlepiej robic jak najwięcej różnych rzeczy i korzystac z życia jak sie da
ale cyklicznie
bo cykl jest ważny
miałem też inne ale to juz inna histeria
ja ostatnio miałem taką rozkmine]
xD to co wymysliłes to jest cudowne... xD tak jak by cykle pokazaywał nam ze mozna wszystkiego ale robić przerwy !!
ojj po dzisijeszym dniu moze coś wymysle i tu napisze xDD
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj
WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
Polaczenia alkoholu z THC nie da sie tak nazwac, bo kazda baka jest inna i inaczej dziala.
Ala, ale mnie zmiazdzylo, klade sie spac z ill nino - alibi of tyrans. PEACE!
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj
WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
SiNy pisze: a ja przed chwila mialem taka:
Polaczenia alkoholu z THC nie da sie tak nazwac, bo kazda baka jest inna i inaczej dziala.
Ala, ale mnie zmiazdzylo, klade sie spac z ill nino - alibi of tyrans. PEACE!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.