Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: DamaKier »
wojtasfu pisze:
thermo burner plus aeroby i moj kumpel na tym BEZ ZADNEJ DIETY schudl 5KG!!!
a Ty chcesz sie truc feta...
Jeśli chodzi o dziewczyny to zazwyczaj chodzi o zrzucenie minimum 10kg, bo te 5kg to większość z nas daje radę ;) Panie w wieku 25+ mają niekiedy nadwagę ponad 30 kg i co? Myślisz, że ot, tak zmieniają nawyki bez odpowiedniego suplementu??
Chodzi o powroty do jedzenia dużych porcji i zapotrzebowania na cukier, słowem tego, co funduje nam efekt jojo i cellulit. Feta eliminuje ryzyko pożarcia 1000 kebabów- dopóki masz kasę, by w nią inwestować i często robić ciągi.
Ja osobiście nie zachęcam, bo wiadomo- to narkotyk. Decyzje trzeba podjąć samemu, wedle rozumku.
  • 1934 / 108 / 0
po co walic po garze toksyczna feta zeby schudnac ? sorry ale rozwalaja mnie tacy ludzie, przeciez sa lepsze srodki do tego przystosowane i napewno znacznie bardziej neutralne dla zdrowia, masz przeciez efedryne czy dmaa plus do ktoregos kofeina i cisniesz ze smalcem masz tez clenbuteron bardzo skuteczny na sadlo legalnie ofcourse nie dostaniesz ale jak masz znajomych co chodza na silke nie powinno byc problemu a jak naprawde ci sie spieszy to polacz sobie dmaa lub efedryne z kofeina i dorzuc cleanbuteron ale wedlug mnie to juz za ostra sieka...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1615 / 28 / 0
Rzecz w tym, że ci którym do głowy przychodzi odchudzanie za pomocą fety, chcą schudnąć nic nie robiąc (do tego przy lini korzyści być nafutrowanym). A nie da się ukryć, że wszelkie inne metody, suplementy itp. wymagają pracy i wysiłku fizycznego.
  • 1934 / 108 / 0
te powyzsze srodki ktore zaproponowalem powinny w znacznym stopniu same spalic sadlo, wiadomo ze cwiczenia itp znacznie to przyszpiesza ale jak ktos by to dozeral i nie cwiczyl rowniez by schudl bo te srodki to nie lajtowe zabawki/suplementy ktore tylko maja pomoc przy cwiczeniu czy bieganiu mozna jeszcze dorzucic winstrol, ale rozumiem ze tu nie chodzi o samo odchudzanie a raczej o cpanie dzien w dzien i przyokazji zrzucenie pare kg, wiec zapewne nasze rady mozna o kant dupy rozbic bo malo kto wezmie je do siebie, wszak wizja narezania sie dzien w dzien wmawiajac sobie ze to po to zeby schudnac jest dla nich zbyt kuszaca, a nie ma to jak feta dzien w dzien :D mam takiego kumpla i dosc ostro juz zrylo mu banie, zawieszki, blokady dziwne irracjonalne zachowania, manie przesladowcze, haluny dzwiekowe, czy jakies tiki to norma tylko o tyle dobrze ze sam jest tego swiadom i sam okresla sie mianem cpuna ze zrytym beretem...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1615 / 28 / 0
Odchudzanie może stanowić dla co niektórych pretekst do walenie fety dzień w dzień... :wall:
  • 9 / / 0
A to nie lepiej już brać na odchudzanie efedrynę?
Bez sensu jest sobie ryć pod kopułą żeby schudnąć (chociaż jak ktoś wpada na taki pomysł to już musi mieć w bani nie halo)

PS.0202122 pretekst to się zawsze się jakiś znajdzie :-p
  • 56 / / 0
ladyvv pisze:
A to nie lepiej już brać na odchudzanie efedrynę?
Bez sensu jest sobie ryć pod kopułą żeby schudnąć (chociaż jak ktoś wpada na taki pomysł to już musi mieć w bani nie halo)

PS.0202122 pretekst to się zawsze się jakiś znajdzie :-p
A to efedryna nie ryje bani niby?
  • 3898 / 239 / 13
efedryna czy amfetamina - nie ma różnicy - jedna i druga wymaga ujemnego bilansu kalorycznego, bo jedna i druga jest beta-2-mimetykiem. Pomijam kwestie wjebania i fazy.

Jedyna opcja na kaloryfer bez wysiłku to DNP lub trójjodotyronina/tyroksyna. Inne rzeczy poprostu nie działają w ten sposób.
Ostatnio zmieniony 07 września 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 2 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 56 / / 0
DNP łatwo przedawkować. Ostatnio było o tym głośno. Już wole starą sprawdzoną fete ;)
  • 1194 / 139 / 0
ja tylko wspomne ze wczorajszej nocy stracilem 5 kg z wagi. Aż sie za głowe złapałem. Dawno sie tak nie nafurałem sikałem co 15 minut dzis od rana pije wode
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.