Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Chciałbym zauważyć, iż podejście typu "weźmy to bo nie ma innego" absolutnie mija się z celem.

Osobiście jestem za tym, by logo zaproponowane przez Toudyego było naszym tymczasowym logiem do czasu zaakceptowania innej propozycji. Lepsze chyba takie wyjście niż oglądanie stale loga ze słowem "ruch"...
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2005 przez Grzesztof, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem BOGIEM,
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
  • 21 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Broker »
Nudziło mi się dziś trochę, więc się pobawiłem. Oto co wyszło:

[ external image ]
  • 225 / 9 / 0
Nudziło mi się dziś trochę, więc się pobawiłem.
Zajebiście wygląda.. naprawdę.
Jest jedna sprawa.. listek konopi musi być kreowany zawsze na wzór wszystkich narkotyków?
Jeśli ma to pomóc w ogólnej sprawie to spoko..
Ogólnie bardzo fajnie..
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Logo fajne :P Listek adekwatny do nazwy Kanaba to przecież konopia w jakimś języku .

//Sweet odbierz maila i odpisz jesli możesz :P
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 83 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sioolyoo »
juz dawno ustalilismy ze listek nie bedzie w logu wiec nie wiem po co wogole jakies rozmowy na ten temat ..
logo kubaja jest jak narazie najlpeze chociaz innych konkretnych propozycji nie bylo .. czekamy na propozycje
Pozdr.
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
nudizło mi sie to przypomniało mi się o photoshopie i oto co udało mi się osiągnąć

Oto pierwsza praca:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
i druga praca, taka sama a jednak inna hehe :p
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Broker »
Inne moje propozyjce:

[ external image ]

oraz

[ external image ]
  • 141 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomakin »
panowie, bez listkow, bez listkow :D

kurcze ale fajnie ze w koncu ktos cos nadsyla, juz tracilem nadzieje :P
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam »
dkx pisze:
i druga praca, taka sama a jednak inna hehe :p
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
"ruwnosc" ? :D
Uwaga! Użytkownik Adam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.