Osobiście jestem za tym, by logo zaproponowane przez Toudyego było naszym tymczasowym logiem do czasu zaakceptowania innej propozycji. Lepsze chyba takie wyjście niż oglądanie stale loga ze słowem "ruch"...
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Nudziło mi się dziś trochę, więc się pobawiłem.
Jest jedna sprawa.. listek konopi musi być kreowany zawsze na wzór wszystkich narkotyków?
Jeśli ma to pomóc w ogólnej sprawie to spoko..
Ogólnie bardzo fajnie..
//Sweet odbierz maila i odpisz jesli możesz :P
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
logo kubaja jest jak narazie najlpeze chociaz innych konkretnych propozycji nie bylo .. czekamy na propozycje
Pozdr.
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
Oto pierwsza praca:
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
kurcze ale fajnie ze w koncu ktos cos nadsyla, juz tracilem nadzieje :P
dkx pisze: i druga praca, taka sama a jednak inna hehe :p
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.