Osobiście jestem za tym, by logo zaproponowane przez Toudyego było naszym tymczasowym logiem do czasu zaakceptowania innej propozycji. Lepsze chyba takie wyjście niż oglądanie stale loga ze słowem "ruch"...
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Nudziło mi się dziś trochę, więc się pobawiłem.
Jest jedna sprawa.. listek konopi musi być kreowany zawsze na wzór wszystkich narkotyków?
Jeśli ma to pomóc w ogólnej sprawie to spoko..
Ogólnie bardzo fajnie..
//Sweet odbierz maila i odpisz jesli możesz :P
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
logo kubaja jest jak narazie najlpeze chociaz innych konkretnych propozycji nie bylo .. czekamy na propozycje
Pozdr.
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
Oto pierwsza praca:
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
kurcze ale fajnie ze w koncu ktos cos nadsyla, juz tracilem nadzieje :P
dkx pisze: i druga praca, taka sama a jednak inna hehe :p
ps. jak bedą jakies sugestie na temat pracy to poprawie zmienie itd
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.