Dużo lepszym pomysłem jest znaleźć dobry spot i dbać, żeby policja się nie dowiadywała.
Ten post nic nie wnosi, więc jak niepotrzebny to out.
Jak właśnie w końcu zamówiłem pestki na ten sezon. Spróbuję się wcześniej zorganizować, to może karły nie wyrosną;) Passion #1 + Critical...
Z takich oldchoolowych odmian mogę polecić Shaman'a za ogromne zbiory i C99 za dużo mniejsze, ale jakościowo o niebo lepsze (ten zapach jest jedyny w swoim rodzaju, a działanie to chyba najlepsza znana mi sativa). Miałem wprawdzie pokrzyżowane, ale bardzo dużo cech się zgadzało. Oczywiście polecam, bo pleśni nie było na nich w ogóle. Tylko zbiór dość późny - szczególnie C99, która miała nawet małe odmrożenia na topach, bo ostatnie 3 poranki były na minusie.
Dziś (26.04.2025 r.) dostałem cynk, że paczka z pestkami już na mnie czeka tam gdzie zwykle.
Podbijam do maszyny, wstukuję wszystkie potrzebne cyferki, skrytka się otwiera, a tam pustka...
Napisałem do firmy zażalenie, kamer jest kilka wewnątrz, to widać, że nic nie wyjmowałem. 1szy raz coś takiego mi się przydarzyło, mimo że z ww. firmą współpracuję od kilku lat.
Ciekawe co z tego wyniknie.
Wyżaliłem się;)
Jeszcze o czymś takim nie słyszałem.
Mi często zdarzało się, że wybrany paczkomat był przepełniony więc wpakowali do najbliższego (na drugim końcu miasta).
Jak już będę miał w ręku przesyłkę to napiszę co się stało;)
Wszelkie niedobory / nadmiary manifestują się na liściach. W necie jest cała masa materiałów poglądowych.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.