4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: capo »
To jest stara metoda z lat osiemdziesiątych. W oryginale to sie filtrowalo przez papier toaletowy, ble, taki z lat osiemdziesiątych, szary z makulatury...

Czy nie lepiej z otrzymanego roztworu odparowac wode i to co zostanie wciagnac w nos?

Wiem ze tu chodzi o to zeby puknac centralnie, ale... Mam pytanie do autora, ktory twierdzi ze nie widzi negatywnych objawow ze strony zdrowia - jak dlugo to brales? Wiem z doswiadczenia, ze ladowanie w kanal roznych syfow, odbija sie na zdrowiu dopiero po pewnym czasie. Najbardziej widocznym efektem jest wypadanie wlosow i zebow.

Oczywiscie kazdy sam zdecyduje czy warto, nie chce nikogo zniechecac ani zachecac, jednak warto podac wyczerpujace informacje na ten temat...
Uwaga! Użytkownik capo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
WALNIJ czysta adrenaline po kablach.....nic Ci sie zlego nie stanie,ale bedziesz mial wrazenie,ze umierasz....ponoc,moj ziom tak zrobil.....a lekarz do niego:O TAK O?
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 178 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: nildur »
A może podałbyś sposób przygotowania Vaso Pro do walnięcie po kablach? Ja tam wole nie ryzykować, bo później będzie w telewizji:
- Narkoman biorąc porady z forum serwisu hyperreal, przekręcił się bo jak przeczytał, należało walnąć ocet w dupe
no tak drodzy mili, to jest internet, każdy tu zamieszcza sprawdzone porady, ale ja nadal będę czekał na tą, że jak będę walił to nie będę czuł zapachu octu w nozdrzach...
  • 18 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cbr_raptus »
boicie sie tego czego nie rozumiecie. stereotypy.
nie ma nic lepszego niz prosto do krwii. jest jeszcze wejście :)
czego wy laicy nigdy nie poczujecie !!!
_____c_b_r______
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Dobrze wykonana iniekcja dożylna przy użyciu dobrej jakości substancji jest całkiem bezpiecznym i wyjątkowo przyjemnym sposobem podania. Co innego jednak walić czysty towar, a co innego metkatynon z octem.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
boicie sie tego czego nie rozumiecie. stereotypy.
Co jest stereotypem? To nie żaden stereotyp, że dawanie w zyłę ulicznych dragów rozpierdala układ krwionośny i wątrobę. To fakt.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
To ty się dumą, głupią muszę przyznać unosisz.
Gdzie Twoim zdaniem piszę, że wciąganie, czy jedzenie nie rozpieprza organizmu?
Piszę, że rozpieprza W MNIEJSZYM STOPNIU niż dawanie w kanał. Powtarzam piszę nie o produktach farmaceutycznych, tylko o ulicznym syfie - brownie, kompocie, czy spidzie, które Ty i podobni Tobie "spece" dają w żyłę pierdoląc brednie w takim stylu:
boicie sie tego czego nie rozumiecie. stereotypy
Jeśli tego nie rozumiesz to sorry, ale nie mam o czym z Tobą rozmawiać, bo chyba myślenie nie idzie Ci ostatnio najlepiej.
I nie nazywaj mnie laikiem, bo nie jestem laikiem, a raczej wręcz przeciwnie... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 27 / 0
Pewnie, że szkodzi i to zajebiście mocno. A swoją drogą nawet napierdalanie ulicznych dragów w kanał to jedno, a octu z nadmanganianem i pewną ilością katynonu to drugie.
  • 493 / 15 / 0
12 lat temu tylko zioło jarałem mówiłem: kurwa ale do nosa to bym nic nie wziął jaki to trzeba być zjebem żeby robić takie straszne rzeczy,to nie sa normalni ludzie mówiłem,wogóle mi ich nie żal itd. a wsztrzykiwać...kurwa to nie są dla mnie już ludzie wcale!!!

Kurwa a teraz jak nie pierdolne po strunach to jestem chory-tyle.
przemyślcie to sobie co niektórzy

ps(ale tej efki z opisu to nigdy bym nie walnął!!) ;-)
  • 18 / / 0
Można by rzec, że robisz sobie takiego swoistego "speedballa" z tym chlorobutanolem. :-D :-D :cheesy:
Uwaga! Użytkownik eligarf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.