Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zakupiłem 5 kartonów 150 mcg za 65 euro, po przyjechaniu na hotel odpocząłem i wyluzowałem się, tak aby przyjemnie wejść w trip. Włożyłem karton pod język, włączyłem ulubioną muzykę, i czekam, mija godzina i nic, jedynie dziwnie się czułem, ale bez żadnych efektów, zacząłem się zastanawiać czy nie wziąć kolejnego kartona, poszedłem do toalety, łącznie minęła godzina i 20 minut, połknąłem ten karton który trzymałem pod językiem, i po 10 sekundach weszło, stopniowo przez 5 minut wizuale zaczęły się wzmacniać, wtedy udałem się do łóżka, całe szczęście ponieważ nie ustał bym na nogach, a po 2 godzinach od wzięcia osiągnąłem szczyt, ogarnęła mnie synestezja, zmysły zaczęły się mieszać, po 3 godzinach doświadczyłem zabicia ego, całej mojej osobowości, dosłownie zapomniałem kim jestem. Mając zamknięte oczy obserwowałem piękne fraktale, cały trip trwał u mnie 11 godzin tylko z jednego kartonu 150 mcg, i dobrze że nie wziąłem drugiego bo to co doświadczyłem po jednym było maksimum, i myślę że mogło by mnie to przerosnąć. Po tripie czułem się czysty emocjonalnie, i z 10 razy bardziej kreatywny, pewny siebie, oraz doskwierała mi euforia. Myślę że jeśli psychiatrzy przepisywali by to jako psychotrop, nie było by ludzi z depresją, i problemami emocjonalnymi. Chciałbym również zaznaczyć że LSD to nie zabawka, trzeba się przygotować, i wiedzieć czego można się po tym spodziewać, to że ja miałem przyjemny trip nie oznacza że każdy tak będzie miał. Dla osób które nigdy nie miały z tym styczności radził bym stopniowo poznawać psychodeliki, zaczynając od mikro dawek LSD, lub grzybów psylocybinowych które są 100 razy słabsze, i łatwiejsze w kontroli, ponieważ jeden taki trip ze zbyt dużą dawką LSD mógł by wam poryć głowę na długo, w najgorszym przypadku na stałe, a w ostateczności zejść na zawał serca widząc demona, diabła, czy co tam wasz mózg jest w stanie przedstawić. Na koniec chciał by zaznaczyć że jestem strasznie zadowolony z zakupu.

wycięto części traktujące o źródle - łysy
  • 480 / 293 / 0
W tym cut - źródło /łysy mają nawet opcje zakupu kropel, ciekawa sprawa, bo w takiej postaci zapewne substancja będzie znacznie trwalsza (choć wychodzi ciut drożej niż na kartonach).
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 61 / / 0
Jak wygląda bieżąca sytuacja prawna u nas w kraju?
And I was thinking to myself,
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
  • 0 / / 0
Pytanie kieruję do astronautów :)
Waga 95kg, wielokrotne doświadczenie w podróżowaniu, przyjmowane dotychczas dawki kartonu 100-130ug, dające ogólne wrażenie wielogodzinnego tripa, ale bez efektów wizualnych. Tym razem w planie jest zarzucenie 150ug 1D-LSD zakupionego z legalnego źródła (opodatkowane! ;) ) w settingu festiwalowym, żeby w końcu pojawiły się efekty wizualne.

Pytanie: czego z waszego doświadczenia można spodziewać się po dawce 150ug? Jakie macie wrażenia? Prośba o wypowiedź tylko od praktykujących podróżników.

przeniesiono - łysy
  • 775 / 118 / 0
tego akurat związku nigdy nie próbowałem, ale zakładam, że ma taką samą moc jak inne pochodne

przy 95kg i wielokrotnych doświadczeniach dziwi mnie, że nie próbowałeś poszerzać granicy, weź 250-300 nic Ci się nie stanie, raczej będzie tylko lepiej. Setting festiwalowy to trochę lewy prosty, bo w tłumie można nakręcić bada, ale no nie wiem czego szukasz. Takie kwasowe smyranie to by mnie tylko wkurwiało. Weź na próbę solo 250ug i zobacz jak się czujesz, kontrolowane otoczenie i te sprawy. A jak będzie git i opanujesz to powtórz na imprezie, będziesz wiedział czego oczekiwać, więc nawet skwaszony jakoś ogarniesz i nie będzie paniki.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.