Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1020 / 244 / 0
09 marca 2022IamYourFather pisze:
Ogólnie dziwię się każdemu, kto próbował RC benzo. Po chuj komu coś mocniejszego od klonazepamu?
Dla ludzi z pojebaną tolerką. Ja kiedyś jadłem 16-18mg klona przeciwskrętowo. A takie 2,5-3mg klonazolamu wystarczało, żebym jeszcze odjazd miał.
  • 549 / 179 / 0
Po co komu RC benzo? No bo są zajebiste, na mnie nigdy nie działały te "zwykłe" apteczne typu alpra czy lorek - znaczy działały, ale niewarte to swojej ceny, wręcz bardzo niewarte. A Klonazolam działał bardzo fajnie, nawet jeśli się nie miało jakiejś fobii społecznej, czy lęku, czy strachów - po prostu czysto rekreacyjnie bardzo dobry. Miło wspominam te roztwory w glikolu i niebieskie tabletki. I o dziwo... nie było jakiegoś specjalnego odpierdalania.

RC benzo to po prostu zacne substancje. Szczególnie przy takim podejściu że raz kiedyś można sobie zafundować, lecz nie trzeba. Bo w sumie nie ma za bardzo po co, są co prawda przyjemne i mocne, ale to tyle, na dłuższą metę to nuda i same minusy.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.