A jak to ludzie, z którymi da się przebywać tylko na bombie, to po chuj tacy znajomi?
Zgadzam się z resztą, trzeba robić co się lubi, a zmiany zaczynać od głowy, a nie towarzystwa. Chyba, że to kretyni, to ok
05 marca 2021xsinmain pisze: Ja mając za sobą roczny ciąg na fecie nie jestem w stanie wyjść do ziomków którzy nie ćpają i cos z nimi robic. Smutna prawda.
...no a jak myślisz że jak zerwałeś ze swoim demonem, pójdziesz do osób wobec których się zachowywałeś tak a nie inaczej, pochwalisz się samym faktem i Cię przyjmą z otwartymi ramionami to miłe zaskoczenie w formie sprowadzenia na ziemie gwarantowane
05 marca 2021Carlosa pisze: Z towarzystwem ćpunów czy alkoholików jest zwykle ich ograniczenie, mają jeden temat i mało co ich innego interesuje.
@weltsmerza
Jesteś "wypadkową" zachowań pięciu osób, z którymi najczęściej przebywasz.
Ja bym chętnie zaczął łamać nogi dilerom, alkusom, ćpunom i podwójnie tym, co baby leja w domu po cichu.
Alimenciarzy bym lał ciężko, aż film by z tego był. "Tatusiu oddaj moje 300 tys". Niezły pomysł co? Swiat byłby kurwa lepszy!
*wszystko z wyjątkiem glana i sznurówki na poważnie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.