A jak to ludzie, z którymi da się przebywać tylko na bombie, to po chuj tacy znajomi?
Zgadzam się z resztą, trzeba robić co się lubi, a zmiany zaczynać od głowy, a nie towarzystwa. Chyba, że to kretyni, to ok
05 marca 2021xsinmain pisze: Ja mając za sobą roczny ciąg na fecie nie jestem w stanie wyjść do ziomków którzy nie ćpają i cos z nimi robic. Smutna prawda.
...no a jak myślisz że jak zerwałeś ze swoim demonem, pójdziesz do osób wobec których się zachowywałeś tak a nie inaczej, pochwalisz się samym faktem i Cię przyjmą z otwartymi ramionami to miłe zaskoczenie w formie sprowadzenia na ziemie gwarantowane
05 marca 2021Carlosa pisze: Z towarzystwem ćpunów czy alkoholików jest zwykle ich ograniczenie, mają jeden temat i mało co ich innego interesuje.
@weltsmerza
Jesteś "wypadkową" zachowań pięciu osób, z którymi najczęściej przebywasz.
Ja bym chętnie zaczął łamać nogi dilerom, alkusom, ćpunom i podwójnie tym, co baby leja w domu po cichu.
Alimenciarzy bym lał ciężko, aż film by z tego był. "Tatusiu oddaj moje 300 tys". Niezły pomysł co? Swiat byłby kurwa lepszy!
*wszystko z wyjątkiem glana i sznurówki na poważnie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.