A jak to ludzie, z którymi da się przebywać tylko na bombie, to po chuj tacy znajomi?
Zgadzam się z resztą, trzeba robić co się lubi, a zmiany zaczynać od głowy, a nie towarzystwa. Chyba, że to kretyni, to ok
05 marca 2021xsinmain pisze: Ja mając za sobą roczny ciąg na fecie nie jestem w stanie wyjść do ziomków którzy nie ćpają i cos z nimi robic. Smutna prawda.
...no a jak myślisz że jak zerwałeś ze swoim demonem, pójdziesz do osób wobec których się zachowywałeś tak a nie inaczej, pochwalisz się samym faktem i Cię przyjmą z otwartymi ramionami to miłe zaskoczenie w formie sprowadzenia na ziemie gwarantowane
05 marca 2021Carlosa pisze: Z towarzystwem ćpunów czy alkoholików jest zwykle ich ograniczenie, mają jeden temat i mało co ich innego interesuje.
@weltsmerza
Jesteś "wypadkową" zachowań pięciu osób, z którymi najczęściej przebywasz.
Ja bym chętnie zaczął łamać nogi dilerom, alkusom, ćpunom i podwójnie tym, co baby leja w domu po cichu.
Alimenciarzy bym lał ciężko, aż film by z tego był. "Tatusiu oddaj moje 300 tys". Niezły pomysł co? Swiat byłby kurwa lepszy!
*wszystko z wyjątkiem glana i sznurówki na poważnie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.