Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 961 / 176 / 0
Ja mam trochę inne pytanie ale też związane z nadpotliwośćią i to przepotezną.Czy można jakoś na to zaradzić? Nadpotliwość wywołuje u mnie nic innego jak wenlafaksyna.To nie są jakieś lekkie poty,że mnie się leje czy coś robię czy nie.Ostatnio musiałem 10 nie dużych dołków wykopać,już po 3 że mnie się lało że aż nosem spływało.Kolega wykopał 7 dołków i zero potu.Mówię Ty się wgl nie pocisz a on bo się jeszcze nie zmęczyłem.Ja też się nie zmęczyłem bo czym miałem się zmęczyć, kondycyjnie jestem dobry.Coś czytałem że jakieś leki moczopędne czy takie co zatrzymują mocz na to pomagają?
  • 133 / 51 / 0
Ja swoją nadmierną ciepłote ciała przeklinam po stokroć i to już od bardzo dawna. Zawsze przeszkadzała i doprowadzała do wewnętrznej frustracji, a w upały (jakie btw obecnie panują) jest to wręcz furia.
Ciekawy fakt, że u mnie też wszelkie GABAergiki chwilowo pomagają. Czy to by znaczyło, że jest to od zawsze rozjebany układ GABA? Aż mnie ciarki przechodzą na samą taką myśl, bo co wtedy? Człowiek skazany na leki/alkohol ?
Nie mam absolutnie żadnego pomysłu co na to poradzić.
  • 66 / 2 / 0
Od kilku lat lecze się na zaburzenia lękowe I GAD zażywam parokstetyne i spamilan leki średnio działają tylko ze od 3 lat borykam się nadmiernym pocenie się nawet idąc nie wykonując żadnego wysiłku, stosowałem już zalecany przez dermatologa ditropan i iporel beż żadnych konkretnych efektów, antyperspiranty z chlorkiem glinu . Czy wy macie lub znacie jeszcze jakieś lekarstwa lub preparaty które pomogłoby trochę zmniejszyc potliwosc ?
  • 32 / 7 / 0
Zadbajcie o właściwą ilość snu. Zbadajcie sobie T3, T4, TSH. Możliwe, że zaburzona przemiana materii stoi za Waszymi problemami
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.