Czy ktoś z forumowiczów cierpi na wskazane w tytule dolegliwości?
Osobiście u mnie występują wszystkie przypadki. Dłonie to jeszcze nie problem, ale bardzo często ogólnie jest mi po prostu za gorąco. Kiedy inni chodzą zapięci pod szyje i kurtkach, ja chodzę w koszulce i kurtce. W komunikacji społecznej to dramat, bo rozbierać to muszę się do koszulki (Czasami mimo wszystko mam bluzę pod kurtką). Za dnia i w nocy potrafi mi być tak gorąco w nogi, że ja pierdolę
Mimo wszystko, najgorsza z tego jest nadpotliwość. Potrafię się pocić dosłownie na całym ciele, nawet na rękach. W pociągu stróżki potu leją się z głowy, dramat. Chyba nie muszę mówić, jak negatywnie wpływa to na jakość i częstotliwość występowania kontaktów społecznych. Próbowałem pić napary z szałwii regularnie przez dłuższy okres, ocet jabłkowy piję codziennie. Dezodoranty, antyperspiranty, nic nie pomaga. Ciekawym natomiast jest, że takie problemy nie występują po środkach takich jak: alkohol, Acodin, Benzodiazepiny, kodeina, baclofen, GBL (Tutaj akurat tyczy się wszystkich spożywających GBL). Chciałbym również nadmienić, że:
-Ogólne wyniki mam zawsze bardzo dobre
-Nie mam problemów hormonalnych
-Nie mam cukrzycy
-Nie mam rozjebanej wątroby
-Nie mam problemów z układem krążenia (A przynajmniej ciśnienie i puls w normie)
-Rzadko spożywam jakiekolwiek stymulanty (Herbata, nie piję kawy, czasami Yerba Mate)
-Brałem antydepresanty, ale nie wpłynęło to na potliwość (Co ma miejsce w przypadku innych osobników) - Pociłem się tak samo przed, jak i w trakcie
Od lekarzy usłyszałem "Widocznie taka moja natura", no kurwa, wielkie dzięki. To prawda, powyższe objawy mogą mieć w moim przypadku podłożę genetyczne. Wyczytałem natomiast, że leki antycholinergiczne mogą okazać się pomocne. Ktoś wie coś więcej na ich temat?
Zapraszam do dyskusji
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Pozdrawiam
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Latem stopy i dłonie to mega problem z kolei zimą głównie stopy.
Już się pogodziłem że nie da się tego u mnie wyleczyć. Jedynie co pomaga doraznie u mnie to alkohol, GBL, baklofen, czyli modulatory GABA. Jak już wejde do komunikacji miejskiej to od razu jestem caly mokry.
Najgorzej na twarzy i w okolicach piersi, z twarzy to normalnie potrafi mi kapac pot.
Miejscowo u mnie dziala bardzo dobrze chlorek glinu (Antidral, Etiaxil). Ale mocno mnie szczypie po nalozeniu i rzadko go stosuje, a dawałem go nawet na czoło co zatrzymywało pot prawie w 100%.
Lepiej w upalne dni pocić się i wydalać z organizmu suf niż walczyć z poceniem, często nadmierne pocenie to poprostu wypranie z sodu,potasu, wapnia, magnezu.
Chlorek glinu jest dla nas silnie toksyczny
GBL, baclofen haha
czaje ze dziala, smieje sie tylko z sytuacji
kolega wyzej juz cos fajniejszego podal ale tez leki w sumie, co to wgl za leki
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.