Mieszkasz z rodzicami ćpiesz i się dziwisz ,że są chore akacje ?
Nie pracujesz to jak chcesz przejść przez życie ?? Ku...wa ludzie ogarnijcie się .Swiat jest jaki jest .Bez mamony nic nie zdziałasz w życiu !
Laska i tak odejdzie ,bo ciężko mieszkać z rodzicami i dziewczyną ,bez hajsu/perspektyw
Każdy kłamie bardziej lub mniej. Kobiety też
Albo zaczniesz zarabiać ,być samo wystarczalnym albo masz przeje...ne
Zyciow sytuacje są czasem zero/jedynkowe
albo.albo
Powodzenia Ci życzę w ogarnięciu swojej kuwety -nikt nie mówi że będzie lekko
Dorośnij do wyzwań życiowych
09 lutego 2021Demis pisze: ... A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
09 lutego 2021Demis pisze: A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
Jak Cię ubazwłosnowolnią to poczujesz co to jest życie w areszcie domowym.
Wolności masz aż za dużo a zdaje Cię się nie masz.
Jeszcze całe życie przed Tobą ale to wymagać będzie ciężkiej pracy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
aż by się chciało zanucić 'mam tak samo jak ty', ale z totalnego barłogu lecę jutro na 6 do pracy, idź na ochrone/parking/magazyn/ COKOLWIEK i będziesz mieć w głowie, że pozapłacasz co musisz i chcesz.
Jeśli się nie ogarniesz z powodu tam poprzestawiania w głowie a dziewczyna odejdzie to możesz znaleźć w większym mieście jakaś Karolinę z podobnymi papierami czy coś, razem ze składek socjalnych opłacicie sobie sami kawalerkę, albo coś dostaniecie i wystarczy na cpanie. Jak zrobisz z nią dwójkę dzieci to już masz kolejny tysiąc w kieszeni.
Wybór jest tylko Twoj! Ale czy podjąłeś już współprace z terapeuta żeby z tego gnoju uciec skoro sam nie umiesz od no przyznaj się paru lat :/
Ile najdłużej utrzymasz trzeźwość? Mówie też głównie o prawidłowym stosowaniu z zaleceń lekarza leków? Może dasz radę jak się zawezmiesz?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.