Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 208 / 60 / 0
A ile Ty masz lat ? 20 ?
Mieszkasz z rodzicami ćpiesz i się dziwisz ,że są chore akacje ?
Nie pracujesz to jak chcesz przejść przez życie ?? Ku...wa ludzie ogarnijcie się .Swiat jest jaki jest .Bez mamony nic nie zdziałasz w życiu !
Laska i tak odejdzie ,bo ciężko mieszkać z rodzicami i dziewczyną ,bez hajsu/perspektyw
Każdy kłamie bardziej lub mniej. Kobiety też %-D -nie użalaj się
Albo zaczniesz zarabiać ,być samo wystarczalnym albo masz przeje...ne
Zyciow sytuacje są czasem zero/jedynkowe
albo.albo
Powodzenia Ci życzę w ogarnięciu swojej kuwety -nikt nie mówi że będzie lekko
Dorośnij do wyzwań życiowych
  • 53 / 5 / 0
09 lutego 2021Demis pisze:
... A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
To już jest najczystsze złoto;)) Kurwa nie dość, że narkus jebany, to klamca i pierdolony leń. Mela Ci na mordę.
  • 1223 / 487 / 0
09 lutego 2021Demis pisze:
A pracować w ogóle nie wiem czy będę bo coś mam w głowie poprzestawiane (mama tak mówiła) i po prostu jestem niezdolny do pracy.
wybacz ale twoja mama chyba też ma coś z głową nie tak, skoro ci takie bzdury gada, nawyrazniej ten brak piątej klepki to masz po niej.
  • 51 / 6 / 0
Przecież siłą go do roboty nie zaciągniecie skoro mówi że nie będzie/nie może robić. Tak jak ktoś radził, rozglądaj się za jakimiś możliwościami wsparcia socjalnego żeby spróbować iść na swoje konto żyć.
  • 1305 / 162 / 0
Ciśniecie typowi bo się przyznał jak wygląda u niego codzienność fakt hujowo ale który z zaawansowanych politoksy nie ma mrocznych sekretów o podobnej treści którymi się raczej nie pochwali na forum ?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@Anabolik od 20 lat, czyli od 18 roku życia bez przerwy pracuje, więc jak słyszę że ktoś jest niezdolny do pracy bo mu mama tak powiedziała to mnie trochę skręca, a swoją drogą co to za matka która w ten sposób "motywuje" dorosłego syna ?
  • 5337 / 964 / 0
Przyda się Demis zastopować to ćpanie. Nigdzie Cię to jak widzisz nie zaprowadzi. Ośrodek jak w domu nie dasz rady. Trzeba podjąć męską decyzję.
Jak Cię ubazwłosnowolnią to poczujesz co to jest życie w areszcie domowym.
Wolności masz aż za dużo a zdaje Cię się nie masz.
Jeszcze całe życie przed Tobą ale to wymagać będzie ciężkiej pracy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1966 / 206 / 0
Nie wiedziałem, że tak źle o mnie wiele osób będzie się wypowiadać. Ale są porządni ludzie, dzięki @Anabolik.

@igla83, nie tylko matka, ale państwo. Mam w papierach całkowitą niezdolność do pracy wpisaną.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2021 przez Demis, łącznie zmieniany 1 raz.
Take DXM and Be Happy
  • 228 / 36 / 0
"Nie pracuje, mieszkam z rodzicami. Nie umiem pracować. Totalnie nic mi się nie chce."
aż by się chciało zanucić 'mam tak samo jak ty', ale z totalnego barłogu lecę jutro na 6 do pracy, idź na ochrone/parking/magazyn/ COKOLWIEK i będziesz mieć w głowie, że pozapłacasz co musisz i chcesz.
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 3244 / 555 / 0
Demis nie zasmucaj się. Zawsze jest plan C.
Jeśli się nie ogarniesz z powodu tam poprzestawiania w głowie a dziewczyna odejdzie to możesz znaleźć w większym mieście jakaś Karolinę z podobnymi papierami czy coś, razem ze składek socjalnych opłacicie sobie sami kawalerkę, albo coś dostaniecie i wystarczy na cpanie. Jak zrobisz z nią dwójkę dzieci to już masz kolejny tysiąc w kieszeni.
Wybór jest tylko Twoj! Ale czy podjąłeś już współprace z terapeuta żeby z tego gnoju uciec skoro sam nie umiesz od no przyznaj się paru lat :/

Ile najdłużej utrzymasz trzeźwość? Mówie też głównie o prawidłowym stosowaniu z zaleceń lekarza leków? Może dasz radę jak się zawezmiesz?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.