Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 364 / 109 / 0
Ja robiłem takie drinki : thio syrop + sprite + pokrojone gumy mamba
dość dobre w smaku i miały taki różowy kolor
"Life pain always sexy"
  • 2394 / 653 / 0
Ja dzisiaj coś takiego upichciłem z ziomeczkiem. Do gara najpierw poszły 2 duże paki tjoko [rozgniecionego]. Dolaliśmy troche wody na ogniu koda się rozpuściła w wodzie potem poszła butla prometazyny ( dojebaliśmy jeszcze tam 5 klonów ale to taka inwencja własna ) . Chwilke sie pogotowało ostudziliśmy. W między czasie po małym pasie kryształu żeby nie czekać o suchym pysku aż ostygnie. Potem rozjebawszy to ze spritem i kurva w smaku naprawdę dobre. Bomba jest inna od tej kodeinowej bardziej taka czilująca nie ma oczywiście czerwonego ryja i drapania się bo prometazyna to silna antyhisamina. Fajna lajtowa pizdeczka taka Leana mam odchaczonego z listy grzechów xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.