Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Oczywiście , wyglądałem przypomniało LSD i byłem przekonany że to właśnie ta substancja tylko że na kartoniku były takie jakby srebrne paski o ile dobrze pamiętam.Na początku mega przyjemnie jak wjeżdżało wizualizacje typu tunel czasoprzestrzeny , kolorowy deszcz z nieba , żar z papierosa ciągał się na sam dół z ogólnie było mega grubo ale w pozytywnym stopniu i nagle mnie ścięło bardzo i pamiętam że jakbym dostał paraliżu leżałem na ziemi każdy mięsień ciała miałem napięty i każda sekunda trwała tak długo i jedyne co pragnąłem żeby to się już wszystko skończyło , nie umiem takie napisać ale tak mnie to wykończyło że naprawdę tragedia z ciągle o tym myślę i nie mogę się tego pozbyć z głowy? Może to było coś podobnego do LSD coś dużo mocniejszego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.