Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Oczywiście , wyglądałem przypomniało LSD i byłem przekonany że to właśnie ta substancja tylko że na kartoniku były takie jakby srebrne paski o ile dobrze pamiętam.Na początku mega przyjemnie jak wjeżdżało wizualizacje typu tunel czasoprzestrzeny , kolorowy deszcz z nieba , żar z papierosa ciągał się na sam dół z ogólnie było mega grubo ale w pozytywnym stopniu i nagle mnie ścięło bardzo i pamiętam że jakbym dostał paraliżu leżałem na ziemi każdy mięsień ciała miałem napięty i każda sekunda trwała tak długo i jedyne co pragnąłem żeby to się już wszystko skończyło , nie umiem takie napisać ale tak mnie to wykończyło że naprawdę tragedia z ciągle o tym myślę i nie mogę się tego pozbyć z głowy? Może to było coś podobnego do LSD coś dużo mocniejszego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.