25 marca 2019trydzyk pisze: Czy w piciu nie chodzi o to, żeby było coraz taniej? Perfumy chyba są tu dość nieekonomicznym rozwiązaniem...
25 marca 2019alkus wiejski pisze:Gdzie tak tanio:o22 marca 2019Jamedris pisze:
Albo spirytus z apteki za 3zł...
i nadaje się on do picia??
\
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A taki strzał w kabel z tego spirytusu. Jakie to jest uczucie?
30 marca 2019alkus wiejski pisze: Myślę, że picie perfum jest mniej upadlające jak walnięcie dykty. Po dykcie miałem moralniaka, ale perfum wydaje się być bardziej szlachetny
@Jamedris Możesz sobie kombinować jak chcesz i nie ma szans by odseparować etanol domowymi sposobami. Z tego co się orientowałem nawet destylacja nie pomoże. By bylo zbyt pięknie.
Z ciekawości sprawdziłem cene 96% skażony za litr 4,60zł na znanym portalu aukcyjnym. Produkcja samego etanolu na skalę przemysłową jest już w ogóle śmiesznie tania, nie wiem czy 1zł przekracza.
https://www.youtube.com/watch?v=HdF7eByG2Ng
08 kwietnia 2019alkus wiejski pisze: @Jamedris
A taki strzał w kabel z tego spirytusu. Jakie to jest uczucie?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chuchnij !
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.