25 marca 2019trydzyk pisze: Czy w piciu nie chodzi o to, żeby było coraz taniej? Perfumy chyba są tu dość nieekonomicznym rozwiązaniem...
25 marca 2019alkus wiejski pisze:Gdzie tak tanio:o22 marca 2019Jamedris pisze:
Albo spirytus z apteki za 3zł...
i nadaje się on do picia??
\
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A taki strzał w kabel z tego spirytusu. Jakie to jest uczucie?
30 marca 2019alkus wiejski pisze: Myślę, że picie perfum jest mniej upadlające jak walnięcie dykty. Po dykcie miałem moralniaka, ale perfum wydaje się być bardziej szlachetny
@Jamedris Możesz sobie kombinować jak chcesz i nie ma szans by odseparować etanol domowymi sposobami. Z tego co się orientowałem nawet destylacja nie pomoże. By bylo zbyt pięknie.
Z ciekawości sprawdziłem cene 96% skażony za litr 4,60zł na znanym portalu aukcyjnym. Produkcja samego etanolu na skalę przemysłową jest już w ogóle śmiesznie tania, nie wiem czy 1zł przekracza.
https://www.youtube.com/watch?v=HdF7eByG2Ng
08 kwietnia 2019alkus wiejski pisze: @Jamedris
A taki strzał w kabel z tego spirytusu. Jakie to jest uczucie?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chuchnij !
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.