25 marca 2019trydzyk pisze: Czy w piciu nie chodzi o to, żeby było coraz taniej? Perfumy chyba są tu dość nieekonomicznym rozwiązaniem...
25 marca 2019alkus wiejski pisze:Gdzie tak tanio:o22 marca 2019Jamedris pisze:
Albo spirytus z apteki za 3zł...
i nadaje się on do picia??
\
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A taki strzał w kabel z tego spirytusu. Jakie to jest uczucie?
30 marca 2019alkus wiejski pisze: Myślę, że picie perfum jest mniej upadlające jak walnięcie dykty. Po dykcie miałem moralniaka, ale perfum wydaje się być bardziej szlachetny
@Jamedris Możesz sobie kombinować jak chcesz i nie ma szans by odseparować etanol domowymi sposobami. Z tego co się orientowałem nawet destylacja nie pomoże. By bylo zbyt pięknie.
Z ciekawości sprawdziłem cene 96% skażony za litr 4,60zł na znanym portalu aukcyjnym. Produkcja samego etanolu na skalę przemysłową jest już w ogóle śmiesznie tania, nie wiem czy 1zł przekracza.
https://www.youtube.com/watch?v=HdF7eByG2Ng
08 kwietnia 2019alkus wiejski pisze: @Jamedris
A taki strzał w kabel z tego spirytusu. Jakie to jest uczucie?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chuchnij !
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?