Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
przegrane życie wystarczy?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 908 / 0
@up
Rozwin swoja wypowiedz ? Co dokladnie sie stalo ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 318 / 23 / 0
24 lutego 2018Zgienty pisze:
Pruj się dalej.
Cynizm jest moim problemem.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
24 lutego 2018UJebany pisze:
@up
Rozwin swoja wypowiedz ? Co dokladnie sie stalo ?
przez 15lat cpania nic nie osiagnalem w zyciu poza masą detoksów psychiatryków więzień mam skonczone gimnazjum w wieku 18lat w zyciu przepracowałem 4dni jestem na rencie mam CHAD %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
Prawie zerowy pociąg do dziewczyn. Skoszone libido wydaje się błahe, ale to irytuje strasznie. Robota DOM ćpanie i tak wkoło to wegetacja...
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 204 / 2
Lęk przed życiem (odpowiedzialnością za siebie), to mój największy problem.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 3 / 0
Zarabiam jak na mnie mało bo ok 3 kafli na łapę. Stać mnie na więcej, ale nie robię nic w tym kierunku. Nienawidzę żadnych zmian- to jest mój główny problem, mocno mnie blokuje...
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Izolacja od ludzi których nie lubię, od ludzi których lubię, od wszystkich i wszystkiego. Magiczny krąg praca-DOM-samotne rozrywki. Nawet jeżeli obecnie nie jest to wielki problem bo uczę się doceniać i wykorzystywać czas wolny (zapełnianie pustki w życiu ludźmi to pułapka) to pewnie kiedyś przez to mi jeszcze bardziej odjebie. Pogrzejemy zobaczymy.
Poza tym spadający z każdym dniem iloraz inteligencji, czuję że głupieję z wiekiem.
The child is grown
The dream is gone
  • 177 / 45 / 0
Moim problemem ( co jest śmieszne) jest nadmiar przetargów które powygrywalem i obowiązek zapierdalania do 20 :ziew:
A i problemem jest czasem nadmiar różnorakich dragow jakie mam na chacie bo korci kurwa a o 5 trzeba do roboty wstać :pacman:
  • 177 / 45 / 0
Co jest śmieszne problemem jest u mnie nadmiar powygrywanych przetargów i obowiązek zapierdalania do 20 :ziew:
I czasem nadmiar dragow u mnie na chacie bo korci kurwa a o 5 trzeba wstać do roboty. :cojest:
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.