9.02.2020. 13:15 Dzien pierwszy : jedyna używka to kubek kawy i tabaka
ciekawe ile mi sie uda zwłaszcza że zazwyczaj pękam po dniu/dwoch to góra , ale moze uda sie zaskoczyć samego siebie
napisałem tego posta i w tym momęcie koleżka sie odezwał do mnie z czasów szkolnych czy mam jak pomóc i że wpadnie na piwko i pogadamy , noi co już po detoksie ? a co mam mu odmówić i pić soczek ? .. kuźwa
Jezeli beda naciskac na cpanie, drwić z Ciebie, "nie badz pizdą itp" i nie macie wspolnych tematow oprocz picia itp to olac takich kumpli. Trzeba zmienic towarzystwo, otoczenie. Zostaną ci dla ktorych jestes wiecej niz typem do najebania się z.
09 lutego 2020Brutalny pisze: chce rzucic uzywki w chuj ale sie nie da
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.