Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
Raz nazywa ją "moja była" a gdy wali mu się grunt pod nogami nagle była stała się obecną dziewczyną.
Diabeł tkwi w szczegółach, więc domniemana zgoda na publikacje tych zdjęć to zapewne ściema.
gnije jak plesn
30 kwietnia 2017CristianoTramaldo pisze: Niestety nie tylko mi. Załączam dowód, Nick osoby której również to wysłał pozwoliłem sobie zasłonić
Raz nazywa ją "moja była" a gdy wali mu się grunt pod nogami nagle była stała się obecną dziewczyną.
Diabeł tkwi w szczegółach, więc domniemana zgoda na publikacje tych zdjęć to zapewne ściema.
Ale...
Ta zasłonięta osoba to chyba ja. Nie mniej . ja prawie nic nie wdziałem bo akurat kładem się spać i zdążyłem zdjąć soczewki o co się paulocoelho trochę wkurwił
Paulo niczym mnie nie wkurwił, złamał regulamin. Nie ma w tym drugiego dna
30 kwietnia 2017paulocoelho pisze: Jeszcze tylko dodam, że jestem dlużej od ciebie (choc tylko troche) ale pamietma jak to ja mialem opa, hajp to moja jedyna enklawa w wirtualnym swiecie wiec proponuje zakopowac topor wojenny i puscicn to w niepamiec (jak masz watpliwosic przeszczesz moje posty) wielu ludiz stad poznalem na zywo i do dzis utrzymuje kontakt, wez tez pod uwage.,
paulocoelho pisze: .
Ban na tydzień.
gnije jak plesn
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.