Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 4 / 0
Porównywarka - www.blendrunner.com Trochę drogo jednak wychodzi.
  • 619 / 45 / 0
Nie zapominajcie, że brak przeżuwania pokarmu = osłabione zęby i szczęka.
Na dłuższą metę możecie zafundować sobie drogie wizyty u stomatologa :)
  • 5291 / 948 / 0
MDMA + guma do żucia na rejwie i sie wyćwiczy :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 880 / 365 / 6
Żywię się tym od miesiąca i muszę przyznać że całkiem spoko. Uczucie głodu znika po spożyciu na co najmniej parę godzin, tak więc głodna spać nie chodzę.

I tak wiem - złoty szpadel :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 72 / 9 / 0
Skoro już odkopane, to na pewnyn portalu technologicznym właśnie gość testuje miesiąc na tylko proszku.. wyjątkowo artykuł niesponsorowany więc będzie raczej wiarygodny. O ile dobrze się orientuje to teraz gdzieś 3ci tydzień leci. Miał opisać po całym miesiącu doświadczenie [emoji6]
  • 640 / 118 / 0
Daj linka, bo nie chce mi się szukać, a ten specyfik od dawna za mną chodzi.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 9 / 0
Tamto nazywa się Huel. No ale to właśnie żarcie w proszku. Nie wiem czy można tu linki wklejać więc wysyłam na PW
  • 880 / 365 / 6
Ja też to przerabiam już czwarty tydzień. Mogę tyle powiedzieć, że mi się waga ustabilizowała, co jest bardzo pozytywnym efektem też. Nie mam chęci na niezdrowe przekąski.
  • 640 / 118 / 0
Trochę drogo wychodzi. W ogóle jak tak sobie człowiek zaczyna liczyć, to na te wszystkie witaminki, kompresiki, lewe simy, tajne bazy na narkolaptopy z łączem przez satelity, sterylne rurki do wciągania, żletki do kreślenia, nerki do przeszczepienia, czy wreszcie grubsze kwoty do opłacenia taboru eunuchów idzie milion razy tyle co na samo głupie ćpanie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 365 / 6
A tam masz drogo. Tutaj przynajmniej wiesz, ile kosztuje cię wyżywienie X do przodu. A w sklepie to wymaga mega samozaparcia żeby to śledzić tak w ogóle. Sałatki na tę stronę, warzywka na tą... A tu, płacisz, jeb i to dość w niskiej cenie (ja teraz piję Queal).

Podejrzewam, że jakbyś chciał się odżywiać dobrze, to wybuliłbyś przynajmniej tyle samo ile schodzi na ten Soylent, ale jeszcze musiał to sobie samemu przygotować.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.