Potem już grubo, igły coraz grubsze.
0,45 / 0,50 / 0,80 ...
Powiem tak, walenie po batach każdemu się spodoba. Spróbujesz i zapamiętasz to na zawsze, jk jazdę na rowerku.
Ale co tak chłodno piszecie ? Nie było wielkiego boom i trąb anielskich na wjazd ?
To jak przekroczenie Rubikonu, nie ma już odwrotu. Pomyśl o szkolnej agitacji, i pamiętaj że jesteś już prawdziwym ćpunem. I zostaniesz nim forever.
Dla mnie to przekroczenie pewnego etapu w życiu. Ale wiedziałem że to nastąpi. Kurwa ale to jest zajebiste w chuj, a walę głównie stimy. Ale zamierzam przyjebać iv mooocne psajko, najlepiej z kokainą. Pseudo speedball. Zabawne.
Tracerek pisze:metkat
Limitbreaker pisze:Ach, te poetyckie opisy użytkowników metkataTracerek pisze:metkat
Od tamtego czasu towarzyszy mi ciągle :)
Ivonne pisze:Heroina, 5 lat temu.
Od tamtego czasu towarzyszy mi ciągle :)
Ojjj :-D
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.