Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Deksiarzy jest wielu mniej niż opiatowców i biorą o wiele rzadziej niż opiatowcy.
Moim zdaniem podwójne opakowania thiocodinu mogły być rzeczywiście ukłonem w stronę ćpunow (stanowiących IMO znaczący procent kupujących), ale nic podobnego nie stanie się z deksem
Wymyślcie ankiete skurwysyny, nie wypada żeby moderator to robił
Albo ogólnie, jak w dzisiejszych czasach można załatwić deksa. Albo - jak wg ciebie, będzie wyglądała sprzedaż DXM za parę lat?
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
krzyżówka pisze:U mnie w mieście Tussi nie brakuje,dzień wcześniej dzwonię do paru aptek i zamawiam.Na drugi dzień odbieram.
JanPawełII pisze:Kiedy ostatnio taka sytuacja miała miejsce?krzyżówka pisze:U mnie w mieście Tussi nie brakuje,dzień wcześniej dzwonię do paru aptek i zamawiam.Na drugi dzień odbieram.
BTW jeśłi chodzi o dostępności to zdaję sobie sprawę, że ludzie często piszą co było kilka tygodni temu. Na tę chwilę może tego przykładowo nie być w hurtowniach.
kalafon pisze:Nie wiem jak inni ale nie czaję o co Ci chodzi.JanPawełII pisze:Kiedy ostatnio taka sytuacja miała miejsce?krzyżówka pisze:U mnie w mieście Tussi nie brakuje,dzień wcześniej dzwonię do paru aptek i zamawiam.Na drugi dzień odbieram.
BTW jeśłi chodzi o dostępności to zdaję sobie sprawę, że ludzie często piszą co było kilka tygodni temu. Na tę chwilę może tego przykładowo nie być w hurtowniach.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
A w hurtowniach wciąż brak, przynajmniej w Pzn (albo po prostu chodzę po złych aptekach). :emo:
❤ MXE [']
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.