Ja prdl. Cieszę się, że nigdy nie próbowałem i nie zamierzam nawet się zastanawiać nad tym. Fetka klasycznie jednak dla mnie jest najlepsza, nie zmieniam jej, a i nie próbuję już nowinek, za podatny jestem :D
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Zgienty pisze:No to jest taczej to czego najbardziej boisz się żeby Cie dosięgło, NO to jak sie cieszysz to wypierdalaj
london5 pisze:Tutaj, na powyższej fotografii, mamy klasyczny przykład zrostu. Chyba że się mylę. Dodatkowo żyły jej pouciekały, pochowały się. Pewnie strasznie to utrudnia Ci iniekcję.
A co do Zgientego, wygląd jego ręki jest skutkiem wyłącznie braku doświadczenia i używania grubych igieł. Można się tak urządzić w ciągu jednego dnia, co więcej w dzieciństwie bardzo podobnie skrzywdziła mnie pielęgniarka w szpitalu. Biorę 3 razy dziennie i nadal chodzę w krótkim rękawie, mam dwie ledwo widoczne blizny i kilka "zadrapań", na które nikt nie zwraca uwagi. Myślałam, że będzie gorzej.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
PS Być może później wstawię swoje.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Trzymajcie się ciepło.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.