ODPOWIEDZ
  • 559 / 40 / 0
Boże, jaka ręka. Nie no, przerażające jest to, że niby zacząłeś niedawno walić iv, a już masz tak pokłutą łapą. Módl się o to, abyś miał niedługo jakiekolwiek żyły.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3486 / 739 / 9
DLatego sądzę, że wenflon powinień być na wyposażeniu androidów.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 397 / 32 / 7
To wszystko to są ślady po wkłuciach, czy żyły tak widać przez skórę, czy jak?

Ja prdl. Cieszę się, że nigdy nie próbowałem i nie zamierzam nawet się zastanawiać nad tym. Fetka klasycznie jednak dla mnie jest najlepsza, nie zmieniam jej, a i nie próbuję już nowinek, za podatny jestem :D
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3486 / 739 / 9
No to jest taczej to czego najbardziej boisz się żeby Cie dosięgło, NO to jak sie cieszysz to wypierdalaj
  • 1121 / 154 / 0
Ostatnimi czasy z 2-3 razy przyszło mi do głowy żeby spróbować w taki sposób zapodać jakąś czystą substancję, ale jak patrzę na te baty to już raczej na zawsze mi się odechciało. Lepiej nie zaczynać :nuts:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 397 / 32 / 7
Zgienty pisze:
No to jest taczej to czego najbardziej boisz się żeby Cie dosięgło, NO to jak sie cieszysz to wypierdalaj
A Ty Zgienty co taki cham? Żyć z ludźmi zacznij nie przeciw nim. Zresztą nie jestem od pouczania tak jak ty nie od mówienia mi kiedy i skąd mam wypierdalać. "żyjta jak chceta" , Oby z fartem
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
london5 pisze:
Tutaj, na powyższej fotografii, mamy klasyczny przykład zrostu. Chyba że się mylę. Dodatkowo żyły jej pouciekały, pochowały się. Pewnie strasznie to utrudnia Ci iniekcję.
Wydaje mi się, że to zwykła blizna. Na upartego można się wbić. Żył nie widać, bo to młoda dziewczyna.

A co do Zgientego, wygląd jego ręki jest skutkiem wyłącznie braku doświadczenia i używania grubych igieł. Można się tak urządzić w ciągu jednego dnia, co więcej w dzieciństwie bardzo podobnie skrzywdziła mnie pielęgniarka w szpitalu. Biorę 3 razy dziennie i nadal chodzę w krótkim rękawie, mam dwie ledwo widoczne blizny i kilka "zadrapań", na które nikt nie zwraca uwagi. Myślałam, że będzie gorzej.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3486 / 739 / 9
To prawda. zauważyłem że żeby sie wbić to nie potrzeba większej zmiany miejsca tylko kątu nachylenia i ewentualnych koordynacji.
  • 879 / 191 / 5
Myślę, że w ciągu kilku tygodni te ślady mogą Ci zejść, nauczysz się trafiać za pierwszym razem i będziesz musiał się ostro postarać, żeby znowu doprowadzić się do takiego stanu. No i póki co jest zima, sezon na długi rękaw, więc możesz bez obaw przebywać wśród ludzi :)
PS Być może później wstawię swoje.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 879 / 191 / 5
Raz na wozie, raz pod wozem, miałam jednak ten miesiąc przerwy. Teraz mam morfinę/heroinę praktycznie za darmo, więc :rolleyes:
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.