Ja prdl. Cieszę się, że nigdy nie próbowałem i nie zamierzam nawet się zastanawiać nad tym. Fetka klasycznie jednak dla mnie jest najlepsza, nie zmieniam jej, a i nie próbuję już nowinek, za podatny jestem :D
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Zgienty pisze:No to jest taczej to czego najbardziej boisz się żeby Cie dosięgło, NO to jak sie cieszysz to wypierdalaj
london5 pisze:Tutaj, na powyższej fotografii, mamy klasyczny przykład zrostu. Chyba że się mylę. Dodatkowo żyły jej pouciekały, pochowały się. Pewnie strasznie to utrudnia Ci iniekcję.
A co do Zgientego, wygląd jego ręki jest skutkiem wyłącznie braku doświadczenia i używania grubych igieł. Można się tak urządzić w ciągu jednego dnia, co więcej w dzieciństwie bardzo podobnie skrzywdziła mnie pielęgniarka w szpitalu. Biorę 3 razy dziennie i nadal chodzę w krótkim rękawie, mam dwie ledwo widoczne blizny i kilka "zadrapań", na które nikt nie zwraca uwagi. Myślałam, że będzie gorzej.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
PS Być może później wstawię swoje.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Trzymajcie się ciepło.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.