Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 786 / 46 / 0
Ja dzisiaj mix 300mg kody + 3mg alpry, wcześniej poszły 2 piwka i 1mg. Po tygodniu przerwy. Jest miło, ciepło i swędzi. Czyli działa. Ale ostatni mix z rolkami był zdecydowanie lepszy bardziej upierdalający w stronę nodów. Odstawiam kode z nadzieją ze znajdę do końca miesiąca jeszcze jakiś dobry mak.
  • 1509 / 223 / 0
^ Właśnie. To jest pomysł. Może by tak do poczciwego maku wrócić sobie na jeden dzień ? Jeden dzień tylko.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 559 / 40 / 0
Jeden dzień pójdzie w kilka dni. Tak miałam w ten weekend... :(
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Nie mam na to czasu! (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 184 / 6 / 0
Cóż to za przybytek? Nowa knajpa? Kurdełe...

U mnie przedwczoraj poszło 450. Zrobiło w dobrze, ale jakoś za bardzo nie ujebało. Wziąłem wtedy chyba po tygodniowej przerwie. Teraz już dwa dni przerwy, a jutro chyba z rana i tak będę na mieście to się o apteczkę zachaczy %-D
"Wydaję się tak chory dla norm hipokrytów
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
  • 559 / 40 / 0
Hexe pisze:
Nie mam na to czasu! (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
%-D %-D %-D Widzę, że ktoś ma dobry humor, albo jest pogrzany, albo to i to. %-D
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2967 / 250 / 0
eso pisze:
to prawda ale chcialem sprawdzic taka dawke po prostu. :*)
Nie sądziłem że ciekawość może sięgać aż tak daleko.. :scared: Nie wiem co o tym myśleć, chyba się staczasz ziomek.
rv48505 pisze:
chyba wybiorę się do Poradni Leczenia Bólu i spróbuje jakoś zdobyć to lub tramal, choć nic mnie nie boli, będę symulował.;)
Jak tobie nie chcą paczki kody sprzedać %-D A ty chcesz sępić, podkreślam - SĘPIĆ buprę, powodzenia życzę. Z tą alprą to miałeś farta albo lekarz chciał cię na szybko zbyć, nie schlebiaj sobie zbytnio ;]
meme pisze:
@turek: Powodzenia, chociaż znając ćpuńską naturę, to i tak będziesz miał pokusę, aby poczuć prawdziwe opiogrzanie nawet na buprze.
Ale ty mnie czytasz czy udajesz ? ;) Pisałem, że byłem na buprze, po dwóch dniach się cieszyłem że jestem wolny, że nie muszę znów musieć odczuwać opio-ujebania żeby być szczęśliwym człowiekiem i radować się z samego tego faktu ;)
Hexe pisze:
Turas Ci odpowiedział. Ja, jak napisałam wyżej, mam od dila, nie do lekarza. On za to ma od kogoś, kto od lekarza to ma, ale niezbyt mu/jej to potrzebne obecnie.
Ke ? %-D No ja chyba od lekarza będę miał, o ile wypisze (pojebane przepisy.. :nuts: ).
Hexe pisze:
Najgorzej, że bpr wypiera inne opio (dobrze mówię ?), więc nie ma za bardzo możliwości ujebania się czymkolwiek innym jadąc na buprze. Ja nie mogę.
Dobrze myślisz, z tym że nie wypiera a ma większe powinnowactwo do rec. opioidowych, przez co inne opio nie mogą się z nimi łączyć. Mowa o ciągu, nie wiem jak sytuacja wygląda u ifauowiczów (pozdro :*) ), po strzale bpr na opio (albo odwrotnie) jest instant skręt.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 559 / 40 / 0
Sorry, turas, jeszcze mój mózg się nie przebudził po drzemce. Mózg poza tym mam lekko przegrzany.
  • 2967 / 250 / 0
Chodź do Tasiemca, zaraz cię obudzę :diabolic:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 559 / 40 / 0
Weszłam i jestem załamana. :(
Zablokowany
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.