Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Nie zauważyłam, żebym po psychodelikach paliła więcej, ale na pewno sprawia to większą przyjemność i bardziej to celebruję, bo na codzień nie palę dużo. Chyba, że po stymulantach typowych.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1329 / 60 / 0
Psychodeliki nie należą do tych substancji po których włącza mi się potrzeba palenia szluga za szlugą, jak to mam np. po amph czy kodeinie. Ale samo palenie zdecydowanie jest przyjemniejsze. Z tego co pamiętam, po nbomkach bardziej chciało się palić, a po tryptaminach po prostu przyjemnie było siąść i pokontemplować ze szlugą w pysku. Często nawet z nieodpaloną, i tak jest fajniej :cool: A na trzeźwo nie palę praktycznie w ogóle.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 28 / 1 / 0
Hmm, głodu nikotynowego nie odczuwam, ale wstrętu też nie.
Tak jak na co dzień jestem palaczem nałogowym to po psychodelikach mogę zapalić jednego, dwa dla samej czynności palenia, która staje się nie lada doświadczeniem :D
Polecam zapalić jakiś dobry tytoń lub smakową fajkę, mi najbardziej smakowały Djarumy :)
Czuć wszystkie smaki obecne w papierosku i uzupełniające się wzajemnie, a uczucie wypełniania się płuc dymem jest naprawdę ciekawe.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ external image ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 71 / 1 / 0
Ciężkość palenia na syntetycznych kanna sprawiała mi nie bywało radość. Wkurzało mnie czasem, że musze odczekać to załadowania się kanna by poczuć ten zajebisty stan fajki i dumę jaki to papieros jest zajebisty. :D
  • 268 / 11 / 3
na samym peaku raczej nie, ale jak zaczyna puszczać na przyjemnym afterglow zdecydowanie tak
  • 28 / / 0
Ech. To zależy, w na wejściu i peaku bywa obrzydliwe, ale na zejściu czyste szczęście. Tak samo na afterglow.
  • 447 / 50 / 0
Jakbym jadl ciagle psychodeliki to bym rzucil palenie,
Np po takim 2 cb na calego tripa ze 12h zjaralem fajke na pol i to nawet zeamy jednej nie zjarali nie smakuja
Po kwasie wogole fajki nie tykam bo sa bez sensu xd
  • 1570 / 411 / 13
Mnie jakoś papierosy nie podchodzą na afterglow po kwasie, raz to na nawet wielce oświecony postanawiałem rzucać, a przy grzybkach nie zwrocilem na to uwagi

Jak palic to lepiej mixowac psychodelyky z THC zamiast tytoniem, bania lepsza i nie boli
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.