Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Tak jak na co dzień jestem palaczem nałogowym to po psychodelikach mogę zapalić jednego, dwa dla samej czynności palenia, która staje się nie lada doświadczeniem :D
Polecam zapalić jakiś dobry tytoń lub smakową fajkę, mi najbardziej smakowały Djarumy :)
Czuć wszystkie smaki obecne w papierosku i uzupełniające się wzajemnie, a uczucie wypełniania się płuc dymem jest naprawdę ciekawe.
[ external image ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Np po takim 2 cb na calego tripa ze 12h zjaralem fajke na pol i to nawet zeamy jednej nie zjarali nie smakuja
Po kwasie wogole fajki nie tykam bo sa bez sensu xd
Jak palic to lepiej mixowac psychodelyky z THC zamiast tytoniem, bania lepsza i nie boli
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.