No to odziewam się jak przystało na syberiadę i idę. Docieram pod klatkę gdzie się umówiliśmy. Nie ma go. 10 min, 20min, zero odzewu przez kom. Już mnie nerwy ruszyły. No ale idzie, koleś starszy z 5 lat ale taki grzbiet.
Pokazuje mi sztuke, a tam ze 3 wbicia w rure. Patrze na niego jeszcze spokojnie pytam co jest u nędzy, że chciałem sztukę a to nie dość że sam miał to jeszcze słaba połówka. a on mi mówi że hoho, klepie lepiej niż topy i żeby nie narzekał.
Chwila zastanowienia i jeb mu liścia przy jego kolegach. Poszedłem kupiłem sobie pół litra i fajki.
Ostatnio jak dzwoniłem do niego to mówił że ma, ale mi nie sprzeda bo mi się nie spodoba :D
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
pablo40404 pisze:Najwięcej to kolo wydymał mnie na 30zł za torbę palenia, torby nigdy nie zobaczyłem i jego w sumie też nie.
sytuacji typu raz lepsza, raz słabsza feta było trochę, no ale nikt się nie zarzekał jak dostawałam taką słabszą że kozak fchuj, szczerze było mówione że tym razem dostali co innego i może być różnie. także tu nie mam pretensji
raz miałam w sumie odwrotną sytuację :d miałam studniówkę, bałam się że padnę tam najebana i zrobię sobie wstydu (nie umiem zbyt pić z umiarem jeśli grany jest tylko alko niestety), usłyszałam że laski z klasy "kminią mefa", to w sumie pomyślałam że będzie to jakiś spid, beta keton, na mefa się absolutnie nie nastawiałam, ale nie o to mi chodziło, nie chciałam zasnąć po prostu, chciałam mieć coś czego przyjebię niecałą setkę co jakiś czas w kiblu żeby ogarniać, po swoich źródłach mi się nie chciało jeździć, a to z dostawą pod samą imprezę było heh. no to idę z przyjaciółką do kibla, walimy trochę ponad setkę... i szok.
to był prawdziwy mefedron :D do teraz mam beke, że chciałam kupić jakiegoś gównianego spida, a dostałam mefa ;). kolesia od tego niedługo potem zawinęli, a szkoda bo nigdy lepszego mefedronu nie miałam w nosie, heh.
Coooooooo?
Biedaki, nie wiedzą co dostaną, drogi towar... Nic tylko się załamać :(
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.