Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Roślina wydaje się ciekawa, jako alternatywa dla nieodżałowanego k. jednak piszecie głównie o ekstrakcie.
Działanie suszu, jak w przypadku k., nie daje czasem lepszych efektów?
Jakcha, w temacie o k., pisał szerzej o jawajskiej w dawkach ~7g; ktoś może porównać?
I jak to-to wypada w zestawieniu z combretum? W k. bardziej ceniłem sobie plusz od stymulacji, ale jestem na wasze opinie, trochę wypadłem z obiegu ;-)
Nie polecam , szkoda pieniędzy i czasu :/
Troche drogo wychodzi ale czasami można sobie pozwolić
Ale kurwa, ktoś tam wyżej pisał, że "już wolę słabe Combretum". WTF? Przecież Combretum nie jest wcale słabe. Nawet zwykły susz Combretum, wygotowane tak ze 20g robiło robotę zadziwiająco dobrą. I ta Hirusita mam wrażenie, że jest podobna. W tym sensie, że efekt jest mocno "dose dependent". Ciekawe jakby wypadł mix tych dwóch.
No chyba, że porównywać to do 300mg kody to faktycznie, z roślin chyba tylko maki mają podloty :}
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".