ODPOWIEDZ
  • 2645 / 41 / 0
Właśnie podcieram takim fajny białym, miękkim.
AAAAHH CO ZA ROZKOSZ.

Pamiętam Jk mi tata takim brązowym, ściernym podcieral.
Rysy do końca życia..

Dosłownie. ... :-/

chyba po twarzy - W.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 15 / 1 / 0
Gdzieś zasłyszana kryzysowa metoda dla turystów:

Weź bilet autobusowy/tramwajowy/kolejowy (im większy tym lepszy), zegnij na pół, następnie po środku zrób dziurę i włóż w nią palec wskazujący, tak by bilet był mniej wiecej po środku palca. Po tym zabieramy się do czyszczenia palcem odbytu i po wszystkim ściągamy bilet z palca wraz z resztkami gówna i voila!
  • 3732 / 45 / 0
To co robicie, jak sie zesracie i nie macie papieru? Moja opcja bezpieczenstwa sa waciki do demakijazu. No i oczywiscie samo podcieranie nie wysrarczy, tfu, trzeba jeszcze na mokro. Ja mam takie mokre bajery z wyciagiem z rumianku, samo zdrowie i dupa nie swedzi. Oczywiscie mozna miec bidet, jeszcze lepsza opcja. Bit it.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 0 / / 0
To będzie mój pierwszy post na forum.
Pierwszy post jest ważny, więc dla pierwszego postu wybieram temat wielce ważny, wielce głęboki i wielce znaczący.
Żeby udzielić odpowiedzi poprawnej, udałam się nawet do łazienki.
Wiec mój papier jest...
(Bębny)
Biały zwyczajny.

Mam nadzieje, ze wniosłam coś do dyskusji.
  • 190 / 1 / 0
Jakim papierem podcierasz dupę?
Toaletowym! :finger:
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 2780 / 43 / 0
Lakmusowym.
  • 351 / 8 / 0
a ja nie podcieram. bo po co? po wydaleniu zawsze coś zostaje i potem siadam sobie przed kompem, piszę do was i jest mi mięciutko i przyjemnie. jeszcze do tego koda.. bajeczka ! jedynie czasem coś nogawką pocieknie to nie jest zbyt przyjemnie...
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
  • 159 / 42 / 0
często podcieram sobie dupę ogólną frustracją i klapkami na oczach jaka panuje w tym kraju i naszej kulturze. miękki, tańszy niż ten z biedronki i wszędzie jest!
  • 1067 / 205 / 0
najtańszym
I don't do drugs. I am drugs.
  • 31 / / 0
Ręcznikiem bawełnianym wielokrotnego użytku :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.