AAAAHH CO ZA ROZKOSZ.
Pamiętam Jk mi tata takim brązowym, ściernym podcieral.
Rysy do końca życia..
Dosłownie. ... :-/
chyba po twarzy - W.
Weź bilet autobusowy/tramwajowy/kolejowy (im większy tym lepszy), zegnij na pół, następnie po środku zrób dziurę i włóż w nią palec wskazujący, tak by bilet był mniej wiecej po środku palca. Po tym zabieramy się do czyszczenia palcem odbytu i po wszystkim ściągamy bilet z palca wraz z resztkami gówna i voila!
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Pierwszy post jest ważny, więc dla pierwszego postu wybieram temat wielce ważny, wielce głęboki i wielce znaczący.
Żeby udzielić odpowiedzi poprawnej, udałam się nawet do łazienki.
Wiec mój papier jest...
(Bębny)
Biały zwyczajny.
Mam nadzieje, ze wniosłam coś do dyskusji.
Jakim papierem podcierasz dupę?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.