Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Na zagranicznych forach recenzje raczej kiepskie tego towaru, np na chemsrus, piszą że generalnie kolejny zawód w oczekiwaniu na godnego następce MDPV. Ja chyba podziękuję, może kiedyś się skuszę.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 2 / 0
Ktoś testował ?
Spoiler:
Spoiler:
  • 571 / 28 / 0
Zamówiłem gramik tego cholerstwa w końcu, testy next week.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
thepass pisze:
Zamówiłem gramik tego cholerstwa w końcu, testy next week.
Kamrat, żyjesz? Komandos wysłany na misję ekspedycyjną po powrocie musi natychmiastowo złożyć raport. Naczelnik jest bardzo rozczarowany brakiem feedbacku.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Właśnie dupa blada, bo wciąż czekam na dostawę, od vendora majacego być w tych sprawach nr.1. U mnid jednak na 3 zamówienia do każdego miałem takie czy inne obiekcję. Ale za to vendorzyna słynny z sypania gratisami :)
  • 571 / 28 / 0
5DBFPV w końcu doszło i bardzo pozytywnie zaskoczyło, naprawdę mi się spodobało. Stymulacja w sam raz, nienachalna, jednocześnie wyraźnie czuć że to nie "zwykły" analog apvp czy MDPV, działa jakoś inaczej, na pewno odczuwałem większą "miłość" na tym niż A-PVP, a z MDPV porównać nie mogę bo (chyba) nie brałem. Nie pamiętam jakie były efekty wapo ani szczegółów dawkowania, na pewno zaczynałem od czegoś w stylu 40mg. Muszę dodać że sporo popijałem xperymentując z tym proszeczkiem więc nie wszystko jest pamietane jak trzeba i obiektywne, nie mniej bardzo pozytywnie wspominam przygodę i mam już nowe 1g zamówione.
  • 170 / 2 / 0
Psychozy ,albo coś zauważyłeś? Jak nie ,to zamawiam :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 1874 / 96 / 127
Czyli mamy cos, co mozna nazwac "nowym" MDPV ? Ciekawe :listen: WIECEJ INFO PLX
wolna molekula
#mops
  • 571 / 28 / 0
nananaweed pisze:
Psychozy ,albo coś zauważyłeś? Jak nie ,to zamawiam :D
Psychoz, jakichkolwiek krzywych jazd czy paranoi nie uświadczyłem ani trochę, ale od razu dodaję że nigdy żadnych psycho-jazd nie miałem po A-PVP, niezależnie od dawki.
  • 34 / / 0
Czekam na próbke od vendora właśnie. Benzofuranowy analog primavaleronu :D. Ciekawie sie zapowiada. Dawka 40mg radzisz zacząc? Chyba zaczne 20mg ..
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.