Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 597 / 2 / 0
Azuzu Pazuzu pisze:
Milej nocy
Nawzajem ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 742 / 9 / 0
hipollek pisze:
Zauważyłem dość fajną osobliwość, mianowicie:
Po 300 kody zawsze kiedy kładę się spać, w pewnym momencie mam coś na kształt brain zaps, lecz to nie jest typowy bz, ale coś jakby chwilowy dźwięk uderzającej tekstury w stół, który jest bardzo głośny, a po nim następuje zalanie zamkniętych oczu blaskiem białym niczym śnieg. Czy to osławione oświecenie przez opio? %-D Miał ktoś podobnie?
Dodam, że zdarza się to tylko przy dwóch paczkach (więcej nie szamałem) i kiedy się wydarzy, a nie zasnę i wstanę, to przy kolejnych próbach zaśnięcia już się nie powtarza. Tylko za pierwszym razem. Nie są to typowe brain zaps od serotoniny, nie jest to stricte trzask, lecz odgłos w/w.
Pozdro jebane narkotniki
Ja nigdy czegoś takiego nie miałem.

Ten Typ Mes - Trzeba było zostać dresiarzem - zapowiedź
https://www.youtube.com/watch?v=hRGIYZ6Aqqk#t=250

3;14 Sudafed wyciągany z torebki :>

Chyba zacznę na zmianę się jednego dnia się męczyć i walić mniej, drugiegio normalną dawkę, bo jak mnie wczoraj pojebało to z 10 razy się w nocy obudziłem i było ogólnie bardzo przyjemnie <3
  • 597 / 2 / 0
canonkod pisze:
Ten Typ Mes - Trzeba było zostać dresiarzem - zapowiedź
https://www.youtube.com/watch?v=hRGIYZ6Aqqk#t=250

3;14 Sudafed wyciągany z torebki :>
Wszystko fajnie, ale kiedy z ucieszoną na widok sudafedu tępą mordą pokazałem to mojej dziewczynie, spotkałem się z opinią która jakoś nam idiotom nie przyszła do głowy. "Po co to pokazywać?" czy na prawdę jest to dobry pomysł, żeby pokazywać dzieciakom w teledyskach już nawet leki które da się ćpać? I ma kobieta rację, po co to wszystko, jakoś w dzisiejszych czasach wszelkie wartości szlak trafił. Co to za szpan, panie raper, że pokażesz w internecie sudafed? Bo Ty jeden? ;) A później czytam post, bodajże NLZ, który mówił że zagadał do niego na mieście 15 letni typ który już od miesięcy grzeje kode, i przymierza się do metkatu, a na przestrogi ze strony NLZ, że paraliż, że parkinsonizm itp. odpowiada, że 'oj tam oj tam'.

Panna się wcale nie oburzyła (żebyście nie odnieśli błędnego wrażenia, że z niej jakiś strażnik moralności, pierdoli ją to tak samo jak i nas. zresztą grzejnik z niej okrutny.;) ) i już dawno się tam jakimiś swoimi sprawunkami zajmuje na drugim kompie, ale mnie w sumie aż wstyd przed sobą, że jak idiota cieszę pysk jak widzę opakowanie po leku w internetach. Serio TRD? Litości. %-D Gdzie nasz mózg, mości panowie? %-D Powinniśmy byli sami na to wpaść, ot co. ;)
  • 597 / 2 / 0
Żarciki, żarciska w środku nocy!
Czyli radosna twórczość ćpuńskiej pary.
Spoiler:
Prosimy uprzejmie o scalenie postów, możliwość edycji dawno już niestety przepadła :blush:

Dobranoc :*)
  • 708 / 6 / 0
Dobranoc:). Ale się wyspalem uhuh hehe. Co do sudafetu zgadzam się w 100%, ja tez przez takie dziadostwo się w to wpakowalem pomimo tak mlodego wieku.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 121 / 8 / 0
Eh 4 dni bez kody i nie wyrobiłem, wczoraj zarzuciłem jedną pakę thio żeby zaleczyć skręta a dzisiaj właśnie zaraz jade po 300mg. Ładna pogoda zawsze mnie zajebiście nakręca do ćpania, przypominają mi się stare czasy, słoneczko, kodeina i od razu coś we mnie pęka i jadę do apteki. %-D BTW już zapomniałem jak to jest się zajebiście zgrzać, walę od 2 lat i cały czas jadę na 300mg, kilkanaście razy poszło 450, 600 czy 750 ale zwyczajnie nie mam kasy żeby walić takie ilośći codziennie, chociaż zdarza się że takie 300 pogrzeje wyśmienicie. :*)
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 423 / 12 / 0
Ja nie wiem jak wy możecie mieć taką tolerancję mnie po roku grzania, bardzo rzadko w ciagach nawet 2-3dniowych, 1200 czasami prawie w ogóle nie robi a takie dawki jak 450 czy 600 w ogóle nie ich nie czuje.
  • 597 / 2 / 0
No to chujowo masz kolego. Nie grzej już, szkoda kodeiny na Ciebie. %-D A potem mi babka w aptece oznajmia, że nie ma. I kto wie, może właśnie Ty wykupiłeś ostatnie 5 paczek, które i tak na Ciebie nie działają :wall:

Swoją drogą, to musisz mieć pecha po prostu i coś nie ten tego z enzymami odpowiedzialnymi za metabolizm kodeiny, bo taka dawka nie ma prawa nie działać.

@purple

Prawda jest taka, że tak jak robisz jest najlepiej. Większe dawki nie raz i nie dwa działają słabiej niż te niskie tak czy inaczej. :) No chyba, że wrzucasz naprawdę dużo, właśnie rzędu 600 czy 750mg, wtedy zawsze będziesz mocno upierdolony, ale to czy pojawi się euforia to już akurat loteria. Ja osobiście nie lubię wrzucać tak dużych dawek, bo zazwyczaj zaliczam wyrzut histaminy, jestem przyjebany jak po paczce rolek i jakoś nie daje mi to takiej satysfakcji, jak fajne ugrzanie 300 czy 450.
  • 232 / 1 / 0
300 jest najlepszą dawką. Po 450 trup, to już w akcie desperacji się zdarza. Rok grzeję. Dziś mija dokładnie.

Oj tak, jak słoneczko świeci to nic tylko się nagrzać... I nad wodę.. Ech.
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
TRD pisze:
No to chujowo masz kolego. Nie grzej już, szkoda kodeiny na Ciebie. %-D A potem mi babka w aptece oznajmia, że nie ma. I kto wie, może właśnie Ty wykupiłeś ostatnie 5 paczek, które i tak na Ciebie nie działają :wall:

Swoją drogą, to musisz mieć pecha po prostu i coś nie ten tego z enzymami odpowiedzialnymi za metabolizm kodeiny, bo taka dawka nie ma prawa nie działać.

@purple

Prawda jest taka, że tak jak robisz jest najlepiej. Większe dawki nie raz i nie dwa działają słabiej niż te niskie tak czy inaczej. :) No chyba, że wrzucasz naprawdę dużo, właśnie rzędu 600 czy 750mg, wtedy zawsze będziesz mocno upierdolony, ale to czy pojawi się euforia to już akurat loteria. Ja osobiście nie lubię wrzucać tak dużych dawek, bo zazwyczaj zaliczam wyrzut histaminy, jestem przyjebany jak po paczce rolek i jakoś nie daje mi to takiej satysfakcji, jak fajne ugrzanie 300 czy 450.
Koda jest kapryśna ,czasem olbrzymie dawki nie dzialaja,a tolerke podbijają .
Najlepiej koda wchodzi z rana wtedy chyba najlepsza wydajnosc enzymów w wątrobie.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
Zablokowany
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.