Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 10 / 0
Jem noopept okolo 100mg dziennie (z Anglii ebay)

Nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale spalem pierwszy raz od dlugiego czasu normalnie tzn.

2ml GBL = 3h snu
a lozka wydaje sie znow wygodne:)

badania trwaja dalej dam znac po tej nocce.
  • 111 / 10 / 0
Witam,

noc nr.2
10h Snu niecałe przy 4 polewkach !

Łozko dalej wydaje sie bardzo przyjemne,
Troche sie z niego nie chce wstawac,

Czuje sie niesamowicie troche jak na poczatku giebla,
Jestem w ciagu juz ponad miesiac!

Dam znac co dalej.
Poki co to wszystko widze przez rozowe okulary;)

noopept narazie naprawia to co psuje ciag GBL
  • 79 / 2 / 0
Lier89 pisze:
Witam,

noc nr.2
10h Snu niecałe przy 4 polewkach !
to ile polewales normalnie?? i 4 razy po ile ml? pisz szczegóły
  • 111 / 10 / 0
Mialem juz momenty kiedy niewazne jaka polewka czyli np. 3ml = 1h snu .
Wiec spalem 5 godzin przy 5 polewkach . Zasypialo sie ciezko, lozko bylo niewygodne i nie fajne.
Teraz przez 2 dni to sie zmienilo, ale moze to chwilowe bede pisal co i jak. Moze noopept to jakies male rozwiazanie kto wie.
  • 79 / 2 / 0
moze zaczoles sie lepiej odzywiac suplementowac? napisz moze w tym cos jest, stosujesz antyhistaminy? w nocy co godzine to horror jakis;/;/;/
  • 111 / 10 / 0
Nic nie stosuje caly czas staram sie prowadzic zdrowa diete witaminy + zielona herba + dobre zarcie , wiadomo slodycze tez sie zdarzaja.

Dodalem ostatnio po prostu noopept
  • 118 / / 0
Czy palenie skuna ma jakiś wpływ na zmniejszenie ilości ciekawych snów po giblu(skrócenie fazy REM)? Nie jestem w stanie zapamiętać snu, a może w ogóle go nie było. Magia minęła tylko czy wróci?
  • 34 / / 0
Chodzi o mix mj+GBL i potem spać, czy ogólnie o popalanie i popijanie ? U mnie w obu przypadkach nie wpływa to na ilość snów po GBL. Oczywiście nie zapamiętuje wszystkich, ale te najciekawsze owszem :)
  • 111 / 10 / 0
Witam, ciagle w ciagu (2ml co 2h) czyli okolo 24ml na dobe tego "zjebanego" sortu ktory czysci bardzo fajnie, efektow ubocznych typu bole brzucha i bole glowy nie mam. Ale to kwestia osobnicza .

Stosuje okolo 120mg noopeptu z ebay (3 dawki po 40mg , w czasie dnia na sen nic)

Mialem problemy ze snem (tak jak na poczatku tematu)
Na ta chwile i faza jest przyjemna i sen 4 polewki po 2ml to okolo 10h snu!

Narazie nie narzekam, nie stosuje innych srodkow wiec stwierdzam ze noopept naprawia to co GBL psuje w czasie ciagu.

Jak dlugo ? nie wiem. Narazie to dziala.
Juz planowalem konczyc ciag ale chyba jeszcze zostane:)
  • 111 / 10 / 0
Co do snow to po noopecie sa wyrazniejsze potrafie o czyms myslec przed zasnieciem i mi sie cos w tym rodzaju zaraz sni ! masakra jakas .

To samo inna zaleznosc od 10 dni odkad biore noopept nie zwiekszylem dawki GBL a byla zwiekszana caly czas ciagle jest 2ml co 2 godziny okolo ! czyli 25ml po 1,5 miesiecznym ciagu.

Jesli ktos jest w ciagu polecam sprobowac noopept (najlepiej od nutirition z GB nie mam porownania do tych polskich ale czuc mocno dzialanie)

Trzeba wiecej osob (;p) do badan bo moge byc ze to tylko ja tak reaguje. Narazie widze same zalety stosowania noopept + GBL i z uzywek troche kofeiny (yerba mate) i do tego alkohol (w nieduzych ilosciach okolo 150 ml 40% w weekend)

Oczywiscie nikogo nie zachecam do stosowania GBL, szczegolnie ostatnich sortow w ktorych podobno cos siedzi. Zdaje sobie z tego sprawe ze nie jest to zbyt zdrowe dla mnie jak i dla innych.

Dodam ze prawdopodobnie nie mam obciazonej watroby po tym sorcie, poniewaz w czasie ciagow po BK i duzym obciazeniu watroby (malo plynow bla bla bla) wyskakiwaly mi rany na barkach same od niczego. Na ta chwile wszystko zeszlo, nie ma zmian na skorze itd. Z ryja wygladam dobrze. Moze ma to zwiazek tez z tym ze staram sie zdrowo odzywiac malo tluszczy trans, duzo zielonej herbaty warzyw owocow, kurkuma itd. znacie to wszystko napewno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.