Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 159 / 12 / 0
Co psychiatra to mi pisał inne benzo.Na sen albo Lormetazepam albo midazolam.
Zaburzenia lękowe to alpra - ordynator szpitala , diazepam, i w końcu klony psychiatra z oddziału dziennego.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 13 / 0
16 lutego 2021chillbro pisze:
Lekarz dostosowuje benzodiazepin do Ciebie. Patrzy na wiek, całą sytuację, czy masz lęki cały czas czy tylko napady, jaką masz pracę itd Młodym najchętniej dają "CLoRANxEN".
Jak już brać benzo, to klorazepat jest chyba najlepszym wyborem. Działa długo i stabilnie, głównie przeciwlękowo.
A więc kończąc, co wybraliśmy? Dormicum- 15 mg. Owszem usypiało w 1 minutę co u mnie jest n i e s a m o w i t e!
Uważaj, to gówno chyba uzależnia najbardziej ze wszystkich benzo.
  • 164 / 19 / 0
@mustafaq
Nie biorę leków z tej grupy. Kiedyś miałem okres około 6 miesięcy w górę, regularnie i dużo biorąc. Odstawiłem 2 tygodnie na relanium bezboleśnie, nie czuje do nich nawet pociągu..
U mnie wygrywają stymulanty czyli >kawa, fajki, MPH.

Co do tematu trudno powiedzieć. Każdy lekarz ma swoje przekonania. Jest prawdopodobieństwo ,że dostaniesz te częściej przepisywane, choć może się trafi coś mniej popularnego.
Substancje psychoaktywne powinny być dodatkiem do życia a nie na odwrót.
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
---- :korposzczur: -----
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.