Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 100 / 1 / 0
Może po stymulantach jest progres bo więcej wyciśniesz z siebie ale jak to wpływa na serce ...
Serce zużywa się dużo szybciej na takich zabawach + powiększenie lewej komory co skutkuje zawałem ... i idziesz do piachu wieku 30 lat ale sylwetkę miałeś a jak :D
Co do alkoholu były badania nawet gdzieś a nawet na pl stronie czytałem artykuł że do 2 piw można pić w dzień treningowy ale żeby było przynajmniej 5-6h odstępu od treningu to wtedy na pewno nie wpłynie na przyrosty
Ktoś może powiedzieć ale przecież po alkoholu testosteron spada !!! tak to prawda ale tylko pewien czas do 5-6h maksymalnie a później znów jest na poziomie jakbyś nie pil...
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / / 0
jak ćpać to nie ćwiczyć
jak ćwiczyć to nie ćpać
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 1141 / 9 / 0
@ encryptedshrooms

Normalnie jak to odwieczne pytanie, czekaj jak mu tam było... Aaaaa już mam, leczenie albo ćpanie :cheesy:
  • 398 / 28 / 0
Panie i Panowie ćpanie ze sportem się nie łączy....sorry....ale tak już jest i będzie. Jedyne co to psychodeliki które wręcz do tego mogą zachęcić, ale one to nie ćpanie jak się podchodzi do nich z szacunkiem i duchem.
  • 3523 / 52 / 0
Nie zgodzę się tak do końca. Kiedyś jarałem mj dzień w dzień i ćwiczyłem na siłowni ze sporymi sukcesami. Doszedłem w wyciskaniu sztangi do 175 kg.Oczywiście brałem sterydy, ale mj nie zmniejszyła u mnie motywacji.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 164 / 3 / 0
Sport to moim zdaniem pdstawa na pozbcie sie tego gówna takei natrualne a dragi
  • 398 / 28 / 0
Przepraszam, ale ja psychodelikow czy jarania nie uznaje za ćpanie :) ćpanie to min. stymulanty, euforykanty, benzo, hera itd
  • 1095 / 34 / 0
Tutaj jest raczej mowa o prochach i cwiczeniach , bo dla wszysytkich chyba oczywiste jest , że mj nie ma właściwosci katabolicznych ;-)
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 267 / 0
The Light pisze:
GOD pisze:
Przepraszam, ale ja psychodelikow czy jarania nie uznaje za ćpanie :) ćpanie to min. stymulanty, euforykanty, benzo, hera itd
Ja nie uznaje za ćpanie brania stymulantów i opiatów. Ćpanie to psychodeliki i jaranie. Na opio i amfetaminie potrafię normalnie pracować i rozmawiać z ludźmi. Nie wyobrażam sobie tego na lsd i marihułanie.

Autor tematu coś wsponinał o VV, co innego ćpać na umór żeby zaleczyć ból egzystencji, co innego ćpać od święta żeby odreagować lub dla rozrywki. Z tego co pisał VV ćpanie oporowe jest mu obce. Na siłowni spotkasz mnóstwo entuzjastów zioła, ale oni tego nie napierdalają 24/7, po prostu lubią gdy jest okazja. Znam też ludzi lubiących zarzucić fetę przed wizytą na ławeczce i nie mówię o ławeczce pod blokiem. Gdyby ćpali w ciągach ten szajs udusiliby się pod sztangą. To zależy od osobowości, nie od narkotyku.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1095 / 34 / 0
^ heh osoby z mojego otoczenia też pewnie tak powiedziały, że jak człowiek się nie przwraca i w "głowie mu nie kołuje" to jest trzeźwy heheh
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.