Jakiś czas temu wpadliśmy z PilotkąTupolewa na alkoholicki melanż. Byłem na 75 mg wenlafaksyny albo i 150, nie pamiętam. alkohol z mety, acz nie był jakiś chujowy, ilość spożyta przeze mnie nie wykorczyła jakoś strasznie poza normę. Z całej ekipy tylko ja rzygałem jak kot do kibla, który nie był podłączony do wody. Wenla mnie załatwiła, a właściwie moja lekkomyślność. Mój osobisty PilotSamolotu skoczył po Rennie i Verdin Complex. Kurwa, ludzie, jak ręką odjął :finger: Niech mi nikt nie mówi, że na drugi dzień trzeba kielicha - gówno prawda. To tylko pretekst do najebania się. Oczywiście jak ktoś w ciągu leci to powinien pacnąć, alkoholu nie powinno się tak z dnia na dzień rzucać jak ktoś nakurwia ciągi. Ale jak się kto zdrowo nakurwił i przedobrzył, to bzdurą jak dla mnie jest, że trza na drugi dzień to czym się alkus struł. Bzdety
Co do wymiotowania w 'dzien po' - zadnej kawy i papierosow, zjesc cos tlustego. Klinowac klinowalem nie raz ale to nie jest dobre rozwiazanie bo alkohol tylko zaglusza objawy a jak klin schodzi to jeszcze gorzej jest. Ale jak kac jest naprawde ostry, przynajmniej u mnie tak jest, to do wieczora nie moge patrzec na zadne zarcie ani tym bardziej alkohol. Ale jest zlote wyjscie -B E N Z O !! Ostatnio mialem kaca-killera lyknalem 2,5 mg lorka i JAK REKA ODJAL!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.